2777
2789

شماها براتون مهمه اصلا 

خوب میتونید ارتباط برقرار کنید یا بدتون میاد 

من خواهر بزرگترم و خواهرشوهر که ازم خیلی بزگتره جفتشونم

بچه اولن رفتارشون دستوری و حالت رئیس بودن داره 

هرچند دوس دارن محبت کنند ولی خب یه خرده سخته ارتباط

مثلا خواهر شوهرم با لحن بد و دستوری میگه ظرفارو تند بشور برو 

گوشیم و بیار انگار بچشم 

یا  خواهرم میگه تو ساده ای و هیچی بلد نیستی از من یاد بگیر 

من زرنگم و اینا و دوس داره منو مدیریت کنه

نمیدونم چرا بچه های اول توقع دارند بقیه بهشون بله و چشم بگن

بعد به زور به آدم محبت میکنن آدم نمک گیر بشه ولی واقعا 

من خوشم نمیاد یکی باهام دستوری و شبیه رئیس باشه سر همون 

نمی‌خوام اصلا محبت کنن یه جور برخورد میکنن انگار خودشون زرنگ و سطح بالا ان من سطحم پایینه و جفتشونم بی ادبانه حرف میزنن

ولی هم مادرم هم مادر شوهرم بچه های اولشون و چون زرنگن دوس دارن

آدم نمیتونه چیزی ام بگه 

نظر شماها چیه من حساسم آیااا

ضمنا من سنم کم نیس حدود سی سالمه واقعا رو مخمن 

مخصوصا خواهرم هر دقیقه منو نصیحت می‌کنه و از کارام ایراد میگیره 

دلم میخواد دیگه ازش کمک نخوام چون انگار اعتماد به نفسم و میاره پایینن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خصوصیات بچه اول رهبری هست البته اگر دلسوزانه و بدون قصد باشه چرا که نه

من از بچه دو ساله هم میتونم یاد بگیرم 

واقعا تجربیات ارزشمندی دارم بزرگترها ولی بازم میگم اگر قصدشون غرض ورزی نباشه 

جدی میگی به خدا بهترین کارو می‌کنی هرکس یه جور اننرماله

من اکثریت ادمارو نمیتونم درک کنم اونام متقابلا نمیتونن درکم کنن و من معمولا از اکثریت ادما خوشم نمیاد سعی میکنم توی خودم باشم با تعداد محدودی از ادما ارتباط بگیرم

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
خصوصیات بچه اول رهبری هست البته اگر دلسوزانه و بدون قصد باشه چرا که نهمن از بچه دو ساله هم میتونم یا ...

اره شخصیتشونه نه اینکه بد باشن

ولی می‌خوان با رهبری کردن بگند با خیلی 

سطح بالاییم و بلدیم و اینا 

و بقیه رو کوچیک نشون بدن 

یه خرده تو مخن 

قلبشون مهربونه ولی ظاهراً نه

من اکثریت ادمارو نمیتونم درک کنم اونام متقابلا نمیتونن درکم کنن و من معمولا از اکثریت ادما خوشم نمیا ...

منم جدیدا اینطوری شدم دوری و دوستی 

اینطوری ام خیلی راحتم 

ولی یکسری آدما مثل خواهرم انگار با رهبری کردن انرژی میگیره

شده به زورم میخواد برام بزرگی کنه ولی خیلی حرص میده 

من همش میگم نیاز به کمک ندارم ولی کمک می‌کنه و به خانواده 

بفهمونه خیلی زرنگه و حالیشه

منم جدیدا اینطوری شدم دوری و دوستی اینطوری ام خیلی راحتم ولی یکسری آدما مثل خواهرم انگار با رهبری کر ...

چقدر شبیه یکیه که میشناسمش و ازش متنفرم یادمه اخرین بار که دیدمش کنارم نشست پاشدم رفتم یه ور دیگه که نبینمش بره رو مخم 

من متنفرم و خیلی هم تند برخورد میکنم با آدمی که بخوام واسم رئیس بازی در بیاره

منم دیگه اعصابم نمیکشه اینا انگار با رئیس بودن 

و دستور دادن انرژی میگیرن من خواهرم از اینور کمک

می‌کنه از اینور تخریبم می‌کنه 

نمیدونم چطور بهش بگم بیخیال من بشه کلا 

مامانمم میگه مهربونه جنبه داشته باش 

جلوی جمع همش میخواد بگه من سطحم بالاس این پایینه

چقدر شبیه یکیه که میشناسمش و ازش متنفرم یادمه اخرین بار که دیدمش کنارم نشست پاشدم رفتم یه ور دیگه که ...

جدی میگی 

گفتم شاید من حساسم 

ولی واقعا سخته ارتباط با آدمایی که سعی میکنن تورو کوچیک 

نشون بدن که خودشون برن بالا 

کلی ام بر خودش حال میکنه

جدی میگی گفتم شاید من حساسم ولی واقعا سخته ارتباط با آدمایی که سعی میکنن تورو کوچیک نشون بدن که خودش ...

اره خیلی اذیت میشم چون معمولا اینجور ادما مثلا تو سرت تو کار خودته هی دخالت میکنن تو کارت میرن رو اعصاب 

منم دیگه اعصابم نمیکشه اینا انگار با رئیس بودن و دستور دادن انرژی میگیرن من خواهرم از اینور کمکمی‌کن ...

به نظرم رک صحبت کن ، من تا زمانی که رک حرفامو نزنم کسی گوش نمیده ،همه همینن ، همین چیزایی که الان داری میگی رو به خودش بگو ، بگو رفتارت روی من تاثیر بد می‌ذاره و اعتماد به نفسمو میاره پایین 

ی مقدار تند برخورد کن ی خورده جلو بقیه باهاشون

من دختر خاله این اینجوری بود 

یادم نی چی گفتم دقیقا ولی نارضایتی مو ابراز کردم در کل و واقعا بهتر شد. تو مهمونی های خونه ما خیلی دخالت میکرد و دستور میداد

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣