2777
2789
عنوان

چند روزه متوجه شدیم مامانم سرطان سینه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 35 پست

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

#أَمّن یجیبُ المُضطَرَّ إِذا دَعاهُ و یکشِفُ السّوءَ‍ 

#سلامتیـــــش‍ 

شما بچه‌اید یادتون نمیاد قدیما ک پاییز می‌شد ی چیزایی تو آسمون میومد بهش میگفتن ابر بعد از این ابرها ی چیزایی چکه می‌کرد بهش میگفتن باران

بهش بگو تو این روزهای سخت باید همه با هم همکاری کنن.بگو مگه شیرت نداده مگه تر وخشکت نکرده.فردا روز ع ...

تمام اینارو گفتمش

کلی باهاش بحث کردم، تهش گفت ولم کن من میترسم خودم حالم بده😐 مامانمم میگه ولش کن بچمو، گناه داره بهش استرس نده😐

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم میشه بگید علائمشون چی بود و از کجا فهمیدن الهی به حق فاطمه زهرا خدا مادرت و نی نی تو برات سالم و ...

ممنون عزیزم

والا علامتی نداشت جز اینکه نوک یکی از سینه هاش یهو رفت داخل و فرو رفته شد

عزیزم بدخیمه🥲😔چون ک بدخیمی هست بهش میگن سرطان تنها دلخوشیمون اینه ک گرید ۱ هست و تو حالت اولیه و ا ...

انشاالله خوب بشه.من خودم سال ۹۹ مادرمو از دست دادم روزها یا شبایی بود بیمارستان بودیم وقتی داشت با مرگ دست و پنجه نرم میکرد.خیلی سخت بود.ایام کرونا لعنتی بود.منتها مادر من بر اثر پیشروی دیابت و از بین رفتن کلیه و کبدش فوت کرد.میگم فقط ایکاش در روزهای آخر حیاتش کف پاهاشو میبوسیدم.

انشاالله خوب بشه.من خودم سال ۹۹ مادرمو از دست دادم روزها یا شبایی بود بیمارستان بودیم وقتی داشت با م ...

خدا رحمتشون کنه

ترس از دست دادن والدین خیلی وحشتناکه با هر بیماریشون تا مغز استخونم درک و حسش میکنم 

نمیدونم چرا اینقدر مریض میشن وقتی سنشون زیاد نیست و سبک زندگیشونم خیلی سالمه واقعا عجیبه برام

بازم یک مادر بچشو تحت هیچ شرایطی ول نمیکنه.چون مهر مادری داره.🥺🥲😭

دقیقا همینطوره

حتی همین الانم باز به فکر بچه هاشه

ناراحته ک چرا الان باید اینجور میشد وقتی که من بهش تو بارداریم خیلی احتیاج داشتم، بچه ی من میشه اولین نوه ش، کلی ذوق داشت براش ولی ب قول خودش همش کوفتش شد

ممنون.خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه.اما خب شاید مصرف غذای ناسالم باشه.

ن همیشه غذاهای رژیمی مصرف میکنن ک سالم بمونن 

تو خونه ما از بچگی، چیپس و پفک، نوشابه، فست فود ممنوع بود

غذاهارو با روغن کم درست میکردیم

دوتاشون رو تغذیه سالم حساسن

دقیقا همینطورهحتی همین الانم باز به فکر بچه هاشهناراحته ک چرا الان باید اینجور میشد وقتی که من بهش ت ...

بازم بهش امید بدین تا در این شرایط سخت با این بیماری مهلک بتونه مبارزه کنه.بگو مامان داری نوه دار میشی.به زودی همبازیش میشی.بگو اسمشو تو انتخاب کن.

اصلا نمیشد بکشش بیرون، مثل ی حفره تو خالی شده بود

انشالله که خدا خودش به مادرتون کمک کنه 

گلم نگران نباش برا نی نی ضررداره 

درسته سخته اما به حق فاطمه زهرا میگذره و مادرتون لباس عافیت میپوشه