2777
2789
عنوان

حس ششم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 4240 بازدید | 544 پست
بعد نماز واجبخوبه یا طلوع آفتاببعد نماز صبحهر وقت دلت آرومه

خیلی ممنون فردا میخونم . ی سوال ببخشید الناز از فامیل ازدواج میکنه ؟پسرخالشه؟

این آخرین سوالم

ببخشید خیلی ممنون

خدایاشکرت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@delدریاگرفتهعزیزم خواهش میکنم جواب منو بده اونیکه من بهش علاقه دارم میاد خواستگاریم؟ کی میاد؟ ازدوا ...

سلام خدمت شما دوستان و بقیه

سوالات تک تک شما رو جواب دادم تنها به این دلیل که شیعه مولا علی علیه السلام هستید و البته بنده خداوند رحمن و رحیم

اگر قرار باشه سوالاتی بپرسید مثل من رلم. اسم، و یا هرچی که در موازین شرع نیست بگم بهتون

من نه ت اروت، نه قهوه میگیرم ، نه حس ششمی هستم

سعی کردم که با گفتارم شما رو به اهلبیت علیهم السلام و توسل به امام زمان راهنمایی کنم..

و اینکه شوهر آینده من چه شکلیه، اسمش چیه

بزرگواران اگر من به شخصی بگم اسم همسرت محمد هست

و اون ادمبا محمد نامی زندگی کنه و بدشکل بخوره من مدیونم بهش..

بهتر هست از حروف مقطعه استفاده کنم و مبنا رو در ازدواج بر تحقیق و مشاوره با افراد خیر خواه و دانا بزارید..

مثل خانواده ، و در آخر تذکر بدمشرط من اینه که فقط صلوات امام زمان و بفرستید

چون اگر امام بخواد میشه و خلیفه خداست ،همانا دست و گوش و زبان خدا هستن اهلبیت.. یا زهرا سلام الله علیها مدد

خیلی ممنون فردا میخونم . ی سوال ببخشید الناز از فامیل ازدواج میکنه ؟پسرخالشه؟این آخرین سوالم ببخشید ...

الناز دختری ساده و خندان

در پناه خدا باشه..ازدواج داره فقط هواست باشه احساسی نباشه و گول حرف نخوره..تحقیق و مشاوره حتمن

و قبل جواب دو رکعت نماز بخونه هدیه به امام زمان علیه السلام بده

اگر تا دو روز منصرف نشد ،اقدام کند

یگوش ب حرف اون ندم یا شما ینی چی متوجه نسدم

چشمهایت را ببند و حرمامن خدا و زیارت اهلبیت را تصور کن

آنچه دیدی

صراط مستقیم هست،کارهایت را مبنی بر کلام خدا قرار بده

اهل مراقبه و محاسبه باش

بدان که دار فنا را دنیا و دار بقا را آخرت نام نهادند

از نان قدری بگیر تا زنده بمانی و سعی بر طاعت خدا بدار

به نزدیکانتان خوبی و با دشمنت مدارا کن

که شاید احسانت او را عوض کند..سلام بر سید الشهدا علیه السلام

و شهدای کربلا

السلام علیک یاقمر بنی هاشم یا صاحب لوا فی دشت کربلا

یا ساقی العطاشا

علی به خیلیا فکر میکنهو توام یکیششاید بهتر بگم جدی نه

حس میکنی کی ازدواج میکنم؟؟؟شغلش چیه؟؟؟

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.
سلام خدمت شما دوستان و بقیه سوالات تک تک شما رو جواب دادم تنها به این دلیل که شیعه مولا علی علیه الس ...

@delدریاگرفته بچه ها این ادم به راحتی توی پی وی توهین میکنه به ادم گول این سبک حرف زدنش نخورید از ائمه و این صحبتا مایه میذاره ولی دعوت به تلگرام و ... میکنه به اهداف خودش برسه

@niniyar تو رو خدا پیگیری کن پره دردم به من توهین کرد پی وی مگه کیه میگه بیا تلگرام

@delدریاگرفته بچه ها این ادم به راحتی توی پی وی توهین میکنه به ادم گول این سبک حرف زدنش نخورید از ا ...

اسکرین شات بفرستید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت