2777
2789
عنوان

حس ششم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 4240 بازدید | 544 پست
لطف جدتهعین روزنامه میخونم و عین فیلم میبینمخواستن ببینم و دیدم،عنایت حضرات بوده

گلم زندگیه داداششم بهم ریختس زنش خیلی اذیت میکنه با مامانم بیخودی دشمنی میکنه شمادلیلیشو نمیدونی؟ب نظرت درست میشه؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام: مطلبی در پس ذهن تو مشاهده کردم که به لطف مولا منتظر خ ...

عزیزم خواهشا برای منم بگو لطفا بارداری دوم دارم و کی هست و جنسیت چیه؟ مرسی

چشم به روی چشم برای اقا می فرستمبراش کادو گرفتم ولی می ترسم توی مصاحبه ردم کنند، می شود چیزی بفرمایی ...

یا ایهاالعزیز معنا و اهلنا ضر آن الله یجزی المتصدقین

این قسمت مربوط به سوره یوسف هست،که وقتی قحطی شد

برادراش همونا که تو چاه رهاش کردن

برا رزق اومدن

گندم میخواستن: گفتن عزیز مصر به ما صدقه بده که جزای صدقه دهنده با خداست

ایه رو ببین و درست بخوان و کلا حالت قلبی پشیمانی و اگه در خودت دیدی..منم دیدم رضایت شما رو..بحق حضرت زهرا از جانب آقا امتم زمان صلواتی به حضرت فاطمه و امام حسین هدیه کن..یک صلوات کافیه

هدیه به همه اهلبیت و این دو بزرگوار و نام ببر و قمر بنی هاشم هم بگو

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام: مطلبی در پس ذهن تو مشاهده کردم که به لطف مولا منتظر خ ...

میشه بگی به کسی که تو ذهنم هست و بهش علاقه دارم میرسم یا نه و اینکه اصلا رابطه ای بینمون شکل میگیره و حسش به من واقعی یا داره بازیم میده؟

لطف جدتهعین روزنامه میخونم و عین فیلم میبینمخواستن ببینم و دیدم،عنایت حضرات بوده

یعنی مدیومی؟ در هر صورت انشالله خدا بهتون اجر بیشتری بده

من عادت دارم از بقیه یه جمله که به دلشون میوفته بخوام تو تایپیکام هست شما هم هر چی به دلتون افتاد من رو نصیحت کنید

لطفا جای خدا نباشید. 
گلم زندگیه داداششم بهم ریختس زنش خیلی اذیت میکنه با مامانم بیخودی دشمنی میکنه شمادلیلیشو نمیدونی؟ب ن ...

در خانه مادر آشپز خانه گلدون سفید هست شبیه چینی یا پارچ

احتمال آلودگی از اونه

ولی کاری که باید بکنید

دو رکعت نماز هدیه به آقا و یک مرتبه سوره یاسین

ما نوشتیم ،هر آنچه دیدیم

و هر چه فرمودید گفتیم..یا زینب

2827
2791
2779
2792