2777
2789
عنوان

کاش آذرماه مدارس رو کلا مجازی کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 69 پست
آخه تعطیل کنند خیلیا راه میوفتن مثلا میرن شمال ترافیک و سرما ...

الان هیچ ربطی به بحث و موضوع تایپیک نداشت لطفا اگه در مورد مشکلی که مطرح میشه نظر بدین ممنون از شما

دیگه شمال بیان چیکاری هوای پاک داشتیم که اونم دیگه نداریم

آخه خیلیا میان 

باورت میشه وقتی جایی تعطیل میشه شمال پره مسافر میشه 

یعنی اسیر میشیم امکانات بخصوص تو گیلان واقعا خیلیئ کمه 

نه امکانات بهداشتی نه رفاهی اصلا به وضعی 

میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون یک ماه کلا تعطیل شروع و پایان مدرسه رو بجاش تغییر بدن این چه وضعشه

خیلی نظرتون جالب بود کاش یکی از مسولین آموزش و پرورش بودین اصلا هیچ تدبیر و ایده ای جز زیان زدن به مردم ندارند اسمشون رو هم گذاشتن آموزش و پرورش

الان نصفه و نیمه و بدون هماهنگی تعطیل باشه بهتر هست یا از قبل برنامه ریزی شده؟

اینکه اصلا تعطیل نشه 😐

نصفه نیمه هم باز بهتر از تعطیلی کامله

حداقل دوتا چیز یاد میگیریم

[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]

خیلی نظرتون جالب بود کاش یکی از مسولین آموزش و پرورش بودین اصلا هیچ تدبیر و ایده ای جز زیان زدن به م ...

آره واقعا مگه چی میشه ۱۵ شهریور تا ۱۵ خرداد بچه ها مدرسه باشن یک ماهه آذرو تعطیل یه استراحتی ام میشه واقعا بچه ها تو کلاس مجازی هیچی یاد نمی گیرن

الان هیچ ربطی به بحث و موضوع تایپیک نداشت لطفا اگه در مورد مشکلی که مطرح میشه نظر بدین ممنون از شما

ربطش به اینه که گفتی کاش آذرماه رو کلا تعطیل کنند هی دو روز در میون تعطیل نکنن منم علتش رو گفتم بخاطر اینکه خیلیا به هوای چند روز تعطیلی بلند میشن راه میوفتن میرن مسافرت مخصوصا به سمت شمال سرما و ترافیک درسرای پشت بندش اگه دقت کنی اول تاپیک هم یکی از کاربرا اشاره کرد اگه تعطیل شد  نیاید شمال چون وقتی یکدفعه اینهمه جمعیت وارد میشه حتی نون خالی به براحتی پیدا نمیشه  

الان این موضوع هیچ ربطی به شمال اومدن یا نیومدن نداشت دوست عزیز بحث س این بود که اگه هدف از تعطیلی ه ...

عزیزم نمیدونم شما تا به الان ندیدی یا نشنیدی که وقتی جایی تعطیل میشه اولین چیزی که به ذهن ملت غیور ایران می نه بریم شمال جوجه بزنیم 

واقعا ماشمالیا خودمون اینجا اضافه هستیم 

بدون حداقل امکانات 

متاسفانه برای اکثریت هنوز این موضوع جا نیفتاده وقتی تعطیل میشه سریع نپرن جاده شمال 

منظورم شمای نوعی نیستی 

کلی دارم میگم 

بهتره یه کم مراعات کنیم نسبت به همدیگه 

آخه خیلیا میان باورت میشه وقتی جایی تعطیل میشه شمال پره مسافر میشه یعنی اسیر میشیم امکانات بخصوص تو ...

مگه تابستون نمیان الان اصلا موضوع در مورد نظم دادن و با برنامه بودن آموزش پرورش هست

عزیزم نمیدونم شما تا به الان ندیدی یا نشنیدی که وقتی جایی تعطیل میشه اولین چیزی که به ذهن ملت غیور ا ...

نمیشه همه سر در گم باشیم که یه وقت کسی نیاد شمال الان نیان عید میان شلوغ میکنن اینطوری بیشتر میان از چشمشون میافته عید و تابستون میرن جای دیگه شمال خط و خلوت باشه که شما راحت باشین

اصلا چرافکراساسی برای الودگی نمیشه قبلا یه تهران بود

همون واقعا انگار دو روز تعطیل بشه هوا پاک و تمیز میشه چه فایده ایی داره این تعطیلات نصفه و نیمه و بدون برنام ریزی