ونوم3 مدیر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 479 عنوان سمپادیا بیان | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 36 پست دخترم سمپادی ورودی نهم به دهمه خیلی ذرس میخونه ودوسم داره درس خوندنوولی میگه تفریح ندارم دوست دارم برم طبیعت از حواسم استفاده کتم گل بو کنم خیلی نگرانشمساعت سع میرسه خونه تا دووازده درس وبعد خواب اگرم غیر این کاری بکنه واقعا وقت کم میاره 1404/09/05 | 22:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ونوم3 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 479 ببرش مشاوره عزیزم تا دو سال دیگه میبررره اینطوری اره خیلی نگرانشم همشم بدنش کهیر میزنه بهخدا باباش میگه راضی نیستم معدلت بیستشه منم کمال گرام ولی همیشه ظاهر سازی میکنم برام مهم نیس
ونوم3 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 479 اگر خیلی به خودش فشار بیاره پنیک میشه و دیگه راه برگشتی نیست، اینو جدی بگیرین خصوصا که استرسیهترازاش ... وای با حرفات استرس گرفتم ترازش خیلی هم بالا نیست شش هزار
ونوم3 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 479 اگر خیلی به خودش فشار بیاره پنیک میشه و دیگه راه برگشتی نیست، اینو جدی بگیرین خصوصا که استرسیهترازاش ... شما سال چندمی چقد درس میخونی چچطوری المپیاد ودرسو هردو در سطح عالی نگه میداری
المپیاد_ریاضی عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 2862 وای با حرفات استرس گرفتم ترازش خیلی هم بالا نیست شش هزار شش هزار خیلی خوبهنترسین ولی مهمه که استرسشو کنترل کنین ...........
ونوم3 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 479 شش هزار خیلی خوبهنترسین ولی مهمه که استرسشو کنترل کنین چی بگم لعنت به این اموزش پرورش واقعا راهی نیست دارم خودمو گول میزنم برای قشر متوسط راه پیشرفت همینه
المپیاد_ریاضی عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 2862 شما سال چندمی چقد درس میخونی چچطوری المپیاد ودرسو هردو در سطح عالی نگه میداری من یازدهممروزی ۶ ساعت روزای تعطیلم ۸ تا ۱۰ ساعتبیشتر تمرکزم روی درسای مدرسه هستولی چون دختر شما از دهم شروع کرده راحت میتونه المپیادو پیش ببره ...........
ونوم3 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 479 من یازدهممروزی ۶ ساعت روزای تعطیلم ۸ تا ۱۰ ساعتبیشتر تمرکزم روی درسای مدرسه هستولی چون دختر شما از د ... حرفاتو براش سیو کردم