2777
2789
عنوان

دمای پکیجتون رو چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 18 پست
مال ما گرمایش از کفه.خوبه گرمه همه جا.البته شبا رو ۵۰ میزاریم

بخاطر همون ۵۰ میذارید 

چون کف خونه ک گرم بشه همه جا گرم میشع 

ما فقط اتاقا رو باز میکنیم 

چون سالن نمیریم‌

من ک همش تو اتاقمم 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

اره والا الان دراز کشیدم فیلم ببینم. کمرم رو گرماس حال میده😁.البته من خودم عاشق بخاریم که برم بچسبم ...

اتفاقا غروبی گفتم هیچی بخاری نمیشه بعد حمام

ما طبقه بالا بخاری داریم جونم‌نمیگیره برم از قلمروم بیرون 🤣

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا غروبی گفتم هیچی بخاری نمیشه بعد حمامما طبقه بالا بخاری داریم جونم‌نمیگیره برم از قلمروم بیرون ...

🤣😄

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بخاطر همون ۵۰ میذارید چون کف خونه ک گرم بشه همه جا گرم میشع ما فقط اتاقا رو باز میکنیم چون سالن نمیر ...

دقیقا.کف گرمامیده همه جا کاملا گرم و یکنواخته هواش‌.

چندین بار خواستیم خونه رو عوض کنیم فقط بخاطر گرمایش از کف من نمیخوام هیچ جا برم چون خیلی خوبه لامصب

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖