2777
2789
عنوان

پسری ک

190 بازدید | 19 پست

نظرتون در مورد پسری که بعد از ده روز آشنایی قربون صدقه میرع و میگه عشقم و زندگیم چیه؟؟؟ خیلی زود نیست برا این کلمات یا طبیعیه

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

زبون باز قهاری 

و عملا مردی که منطقی با هدف ازدواج جلو بیاد خیلی گاماس گاماس جلو میره

مخالف دوستی نیستم چون همسرم دوست پسرم بوده اما اگه هدفت صرفا دوستی بدون هدف ایرادی نداره

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه همینن دیگه یعنی میخای قربون صدقه هم نره بعضیاشون روز اول قربون صدقه میرن

گلم من با یکی آشنا شدم ده روزه . البته همو دیدیم حضوری . تو قرار اول خودش دستمو گرفت  یهویی هم منو بوس کرد. من دوست نداشتم برای دیدار اول اینکارو کنه .الان بعد از اون دیدار بهم میگه که س...ک..سس چت اینا داشته باشیم چون قبلش در مورد رابطه جنسی گفت من گفتم خط قرمزمه و نمی‌خوام اصلا بهش فک کنم گفت باشه بهت دست نمی‌زنم اما منم پسرم نیاز دارم حداقل باهام . س..ک .س چت کن . از خودت بهم عکس نود بده . بعد از ی طرف میگ من قصدم جدیه خواستگاری هم میام . الان نمی‌دونم چکار کنم والا میترسم یعنی آدم هولیه

زبون باز قهاری و عملا مردی که منطقی با هدف ازدواج جلو بیاد خیلی گاماس گاماس جلو میرهمخالف دوستی نیست ...

من هدفم ازدواجه .. اونم میگه هدفم ازدواجه ولی درخواست های خوبی ندارع الان . مثلا میگه باید بهت دست بزنم لذت ببرم ازت چون پسرم نیاز دارم . اما رابطه جنسی بهش گفتم اصلا اونم قبول کرد . نمی‌دونم چکار کنم 

زبون باز قهاری و عملا مردی که منطقی با هدف ازدواج جلو بیاد خیلی گاماس گاماس جلو میرهمخالف دوستی نیست ...

میشه بپرسم شما تو دوران دوستیتون شیطنت داشتید یا نه . حد و مرزتون در چ‌ حد بود ؟ 

من هدفم ازدواجه .. اونم میگه هدفم ازدواجه ولی درخواست های خوبی ندارع الان . مثلا میگه باید بهت دست ب ...

من با همسرم دوست بودم حرفی که زد همیشه یادم مردی که تو برای ازدواج میخواد و آینده اش بانو میبینه بشدت خود نگه دار تر رفتار می‌کنه .

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

میشه بپرسم شما تو دوران دوستیتون شیطنت داشتید یا نه . حد و مرزتون در چ‌ حد بود ؟

من پدرم در جریان بود پدرش میدونست رفت و آمد خانوادگی داشتیم باز همسرم خیلی رعایت این موضوع میکرد چون می‌خواستیم عقلانی جلو بریم و رابطه فیزیکی وابستگی میاره بعد که خیلی مطمئن شدیم در حد معقول نرمال جلو رفتیم اما میگم من 25 سالگی عقد کردم با کسی که پدرش منو رسما عروسم صدا میزد حلقه خریده بودیم 

به نظرم بیخیال شو اون فهمیده تو هدفت ازدواج 

حتی اگر نیتش چیزه دیگه باشه بین هر درخواست میخواد بگه میام خواستگاری

پلی زهی خیال باطل

4 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

گلم من با یکی آشنا شدم ده روزه . البته همو دیدیم حضوری . تو قرار اول خودش دستمو گرفت یهویی هم منو ب ...

اینک معلوم چیکار کنی فقط  کات مرتیکه هول دنبال سک،س چتیه و هیچ وقت ب ازدواج فک نمیکنه 

من با همسرم دوست بودم حرفی که زد همیشه یادم مردی که تو برای ازدواج میخواد و آینده اش بانو میبینه بشد ...

نمیدونم . از ی طرف دوست دارم آشنا شم و ازدواج کنم از سنتی بدم میاد ، از ی طرف احساس میکنم این پسر رفتاراش لاشیه . داره بهم میگه باید نیازمو برطرف کنی ، نمی‌دونم حق داره یا نه ، بهم گفت اگه نمیزاری بهت دست بزنم یا ببینمت برام عکس بفرست . اکه عکس راحت نیستی بزار بهت دست بزنم ولی رابطه جنسی نه . کلا معدرت می‌خوام میخواد .ا...ر..ضا شه. توی قرار اول ک منو دید بوسم کرد خودش بغلم کرد . بعد بهم گفت ک به اونجاش دست بزنم منم خیلی بدم اومد گفتم اصلا نمیکنم همچین کاری بعد امروز ک بحث کردیم پشت گوشی میگه من با دل درد از پیش تو برگشتم خب این چ رابطه ایه؟ بنظرتون حق باهاشه . خیلییی حالم بده می‌خوام باهاش تموم کنم 

نمیدونم . از ی طرف دوست دارم آشنا شم و ازدواج کنم از سنتی بدم میاد ، از ی طرف احساس میکنم این پسر رف ...

😐😐

حالش خرابه رد کن 

4 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

من هدفم ازدواجه .. اونم میگه هدفم ازدواجه ولی درخواست های خوبی ندارع الان . مثلا میگه باید بهت دست ب ...

اصلا گول این حرفا رو نخور همشون همینو میگن پسری ک دختریو بخواد به خواسته ش ب خط قرمزش احترام میزاره وهیچ وقت درخواست اینجوری نداره اونم روزا اول ،مطمعن باش دوستانه بهت میگم داره مختو میزنه و اگ دنبال رابطه هدف داری با این ب جایی نمیرسی