2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخرین ریزالتای پایان نامه رو میگیرم :((

کجاایی تو مهرنوش 😤😤😤😤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
کجاایی تو مهرنوش 😤😤😤😤

هلو هارلیییی

خوبی؟

من هستم، درگیر کار و پایان نامه و دفاع و کیوان داری و سفر و ... :)

راستش انقدر اعصابم خرد میشه از دیدن و شنیدن خیلی مسائل و حرفها که دیگه کمتر میام.

امروز صبح کنکور ارشد داشتم رفت و برگشت دو ساعت طول کشید اومدم دیدم داداشم ابتداییه نذاشته مامانم غذا درست کنه نون و ماست خوردم الان از گرسنگی ضعف رفتم سر دردم دارم ولی اومدم نی نی سایت و به شکم خالیم محل نمیدم تا شام آماده بشه. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
هلو هارلیییی خوبی؟ من هستم، درگیر کار و پایان نامه و دفاع و کیوان داری و سفر و ... :) راستش ان ...

خب نمیگی من دلم تنگ میشه ؟عقده ای میشم میوفتم تو جوبا از کمبوود  محبته مهرنوشی 😅😅❤❤موفق باشی قشنگم

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
از صبح تا حالا نی نیم بغلمه کتف و کولم از کار افتاده خیلی خوابم میاد دستم بی حس شده سردردم دارم.

منم سردرد دارم. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
خب نمیگی من دلم تنگ میشه ؟عقده ای میشم میوفتم تو جوبا از کمبوود  محبته مهرنوشی 😅😅❤❤موفق باشی ...

تو اینستا هستم. اگر دوست داری بیا خانمی

ninoosh_kiwi

اوخی :)

بیا بغلم عزیزم عقده ای نشی بیفتی تو جوب ها :(

چطوری؟؟

همون که با زنجیر طلا سوزن و‌نخ روی نبض میگیری اگه صاف بود پسره اگه چرخید دختر

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز