انگیزه همیشه توی اوج نیست انگیزه بالا پایین میشه برای اینکه طی مسیر توی سختی ها و بی حوصلگی ها انگیزه ادامه داشته باشی باید از اول یه چرایی برای انجام کار داشته باشی هدف کامل روشن و شفاف
یه جدول تی بکش مزایا و معایب بنویس
قراره این کار رو بکنم که چی به دست بیارم ؟
اگر این کار رو نکنم چی از دست میدم یا قراره چه وضعیت بدی رو همینطوری تحمل کنم ؟
وقتایی که انرژیت پایینه و کلا میخوای ول کنی مثل الان باید بری این لیست رو بخونی یادت بیاد چرا میخواستی انجامش بدی
حین انجام کار ، وقت اینکه بیای به چرایی فکر کنی و چرایی بنویسی نیست
چون مغز شروع میکنه بهانه تراشی این کار رو باید در لحظه شروع کار انجام بدی حتما
اگه از اول انجام داده باشید بعد دیگه وقتی لیستت رو میخونی انگیزه میگیری و انرژیت میاد بالا
اینو در نظر بگیر همیشه اهمال کاری یه ردی از خودش میذاره
هر وقت خواستی اهمال کاری کنی و حتی چرایی اهدافت رو زیر سوال ببرید محکم به خودت میگی الان وقت فکر کردن نیست من فکرامو قبلاً کردم الان فقط وقت انجام دادنه
به محض اینکه تصمیم گرفتی کار رو شروع کنی از قانون پنج ثانیه استفاده میکنی
قانون پنج ثانیه میگه مغز نهایتا پنج ثانیه بهت فرصت میده تا کار رو شروع کنی وگرنه برای اینکه به خاصیت اصلیش رسیدگی کنه که اون خاصیت حفظ بقای تو هست ( حفظ انرژی) شروع میکنه به بهانه تراشی و قانع کردنت برای انجام ندادن
مثلا میگه این جواب نمیده ، اینم نمیشه ، تهش که چی ، ولش کن ، بعدا انجام میدم ، حالا وقت هست و... با این دست حرفا نمیذاره حرکت کنی که انرژی از دست ندی
ولی قانون پنج ثانیه میگه قبل از اینکه پنج ثانیه تموم بشه فقط بلند شو
مثلا میخوای صبح زود بیدار بشی لحظه ای که آلارم میزنه آلارم رو عقب ننداز فقط بشمار پنج چهار سه دو یک و بلند شو فقط بلند شو
میخوای کتابت رو باز کنی مثلا میدونی سخته به محض اینکه تصمیم گرفتی و به خودت گفتی برم کتاب بخونم فوری قانون پنج ثانیه رو انجام بده و فقط کتابت رو باز کن و شروع کن
دوره میخوای شرکت کنی همینطور فقط برنامه هات رو با اپ بلاک قفل کن و شروع کن
مغز دیگه از اینجا به بعد باهات همکاری میکنه و کم کم میبینی انجامش دیگه چندان سخت نیست
یه دنیا اطلاعات بهت دادم مغزت الان ترجیح میده پیام من رو نادیده بگیره که بعدا هم انجامش ندی
ولی تو اگه باهوش باشی همین الان از قانون پنج ثانیه استفاده میکنی و توی یه برگه کاغذی اقدام هایی که باید بکنی رو مینویسی