2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بخاطر اینکه انگیزه ای بعدش نداری

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

چطور انگیزه بگیرم برای بعد

بنظرم اگه آدمی هستی که زیاد از این شاخه به اون شاخه میپری ک طبیعی ولی اگه اینجوری نیستی سعی کن مثل یک برنامه روزانه و هفتگی که باید انجام بدی یا روتین بهش نگاه کنی

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

کاملاً طبیعیه… خیلی‌ها همین مشکل رو دارن، حتی تو کاری که واقعاً دوستش دارن.

بیب جان به دوستت بگو دلیلش معمولاً یکی از ایناست:

🔹 ۱. شروع با هیجان، ادامه با عادت

اولش انگیزه خیلی بالاست، ولی مغز بعد چند روز اون کار رو «عادی» می‌بینه و سطح هیجان میاد پایین.

این افت طبیعیِ انگیزه‌ست، نه اینکه علاقه از بین رفته باشه.

🔹 ۲. انتظار بالاست – نتیجه سریع می‌خوایم

بعضیا توقع دارن خیلی زود پیشرفت کنن. وقتی نتیجه سریع نیاد، حوصله‌شون سر میره.

🔹 ۳. بی‌برنامه بودن

وقتی برنامه ثابت نباشه، مغز نمی‌دونه کی شروع کنه و کی ادامه بده…

اینطوری کار نیمه‌کاره رها میشه.

🔹 ۴. کمال‌گرایی (خیلی مهم!)

وقتی می‌خوای از اول عالی باشی، کوچک‌ترین سختی باعث میشه بزنی کنار.

🔹 ۵. مغز انسان برای شروع برنامه‌ریزی شده، نه ثبات

ثبات همیشه سخت‌تره.

حتی حرفه‌ای‌ها هم روزایی دارن که حال ندارن.

---

🎯 راه‌حل‌های واقعی (که واقعاً جواب میده):

✔️ ۵ دقیقه شروع کن

به خودت بگو: «فقط ۵ دقیقه انجام میدم.»

۹۰٪ مواقع بیشتر ادامه میدی.

✔️ منتظر انگیزه نباش

انگیزه نمیاد تا شروع کنی.

انگیزه بعد از انجام کار ساخته میشه، نه قبلش.

✔️ بریزش روتین

اگه کاری بشه عادت، مغز دیگه غصه شروع کردنش رو نمی‌خوره.

✔️ اهداف رو کوچیک کن

به‌جای اینکه بگی: «می‌خوام عالی انجام بدم»، بگو:

«امروز فقط یک قدم کوچیک.»

---

اگه خواست، می‌تونه بگه چه کاری رو شروع می‌کنه و بعد زده میشه، تا دقیق‌تر راهنماییش کنم ❤️

سعی کن یا کاری که شروع میکنی ادامه بدی نری سراغ کار دیگ هر جور شده اکه علاقه داری ادامه بدی از این شاخه به اون شاخه نری هی نصفه نیمه ول کنی بری بعدی اینجوری زده میشی 

انگیزه همیشه توی اوج نیست انگیزه بالا پایین میشه برای اینکه طی مسیر توی سختی ها و بی حوصلگی ها انگیزه ادامه داشته باشی باید از اول یه چرایی برای انجام کار داشته باشی هدف کامل روشن و شفاف 

یه جدول تی بکش مزایا و معایب بنویس

قراره این کار رو بکنم که چی به دست بیارم ؟ 

اگر این کار رو نکنم چی از دست میدم یا قراره چه وضعیت بدی رو همینطوری تحمل کنم ؟ 

وقتایی که انرژیت پایینه و کلا میخوای ول کنی مثل الان باید بری این لیست رو بخونی یادت بیاد چرا میخواستی انجامش بدی 

حین انجام کار ، وقت اینکه بیای به چرایی فکر کنی و چرایی بنویسی نیست 

چون مغز شروع می‌کنه بهانه تراشی این کار رو باید در لحظه شروع کار انجام بدی حتما 

اگه از اول انجام داده باشید بعد دیگه وقتی لیستت رو می‌خونی انگیزه میگیری و انرژیت میاد بالا 

اینو در نظر بگیر همیشه اهمال کاری یه ردی از خودش میذاره 

هر وقت خواستی اهمال کاری کنی و حتی چرایی اهدافت رو زیر سوال ببرید محکم به خودت میگی الان وقت فکر کردن نیست من فکرامو قبلاً کردم الان فقط وقت انجام دادنه 

به محض اینکه تصمیم گرفتی کار رو شروع کنی از قانون پنج ثانیه استفاده میکنی 

قانون پنج ثانیه میگه مغز نهایتا پنج ثانیه بهت فرصت میده تا کار رو شروع کنی وگرنه برای اینکه به خاصیت اصلیش رسیدگی کنه که اون خاصیت حفظ بقای تو هست ( حفظ انرژی) شروع می‌کنه به بهانه تراشی و قانع کردنت برای انجام ندادن 

مثلا میگه این جواب نمی‌ده ، اینم نمیشه ، تهش که چی ، ولش کن ، بعدا انجام میدم ، حالا وقت هست و... با این دست حرفا نمیذاره حرکت کنی که انرژی از دست ندی 

ولی قانون پنج ثانیه میگه قبل از اینکه پنج ثانیه تموم بشه فقط بلند شو 

مثلا میخوای صبح زود بیدار بشی لحظه ای که آلارم میزنه آلارم رو عقب ننداز فقط بشمار پنج چهار سه دو یک و بلند شو فقط بلند شو 

میخوای کتابت رو باز کنی مثلا می‌دونی سخته به محض اینکه تصمیم گرفتی و به خودت گفتی برم کتاب بخونم فوری قانون پنج ثانیه رو انجام بده و فقط کتابت رو باز کن و شروع کن 

دوره میخوای شرکت کنی همینطور فقط برنامه هات رو با اپ بلاک قفل کن و شروع کن

مغز دیگه از اینجا به بعد باهات همکاری می‌کنه و کم کم میبینی انجامش دیگه چندان سخت نیست 

یه دنیا اطلاعات بهت دادم مغزت الان ترجیح میده پیام من رو نادیده بگیره که بعدا هم انجامش ندی 

ولی تو اگه باهوش باشی همین الان از قانون پنج ثانیه استفاده میکنی و توی یه برگه کاغذی اقدام هایی که باید بکنی رو می‌نویسی   

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

انگیزه همیشه توی اوج نیست انگیزه بالا پایین میشه برای اینکه طی مسیر توی سختی ها و بی حوصلگی ها انگیز ...

مرسی قلبم♥️

من خار مغزو...😂 بی فانوس همینجوری سخت هس توی کان گشاد سخت ترش میکنی