2777
2789
عنوان

نظرتون راجب دخترای کادر درمان و ازدواج باهاشون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 35 پست

دوستم پرستاره انقد دختر خوب و زیباییه دوست داشتم پسر بودم باهاش ازدواج میکردم 

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

سلیقه ها متفاوت هستش ولی خب دختر خاله بابام پرستاره بخش کودکان هستش و تو ۲۷ سالگی ازدواج کرد شوهر خوب و زندگی خوبی هم داره امسال هم یه پسر بدنیا آورد و چند ماه مرخصی دادن بهش تا بچه بزرگ بشه

❤من جهنم‌ده ده باش یاسدیقا قویسام سنیله ،                       هئچ آییلمام کی دوروب جنّت ماوایا گلیم.❤ sh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیفت شبا کار میکنن جالب نبست

آفرین ، کلا محیط بیمارستان اسمش بد در رفته به خاطر همین شیفت شب و صمیمیت های زیاد بین پرسنل . ولی با همه ی این تفاسیر بازم زیاد خواستگار دارن بعضی پسرا پرنسس هستن برا پول و حقوقشون میرن جلوووو. 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

چرا همیشه سؤالای چالشی در مورد ازدواج میپرسی 😂 این حس رو به آدم میده که شوهری باشی !

اول اینکه من پرستار نیستم که راجب خودم بپرسم دوم اینکه سوال پرسیدن مگه چیز بدیه؟ 

من دوست دارم نظرات بقیه رو بدونم و با طرزفکرشون اشنا بشم 

ربطی به خودم نداره

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

جامعه مخصوصا قشر سنتی دید خوبی نداره. 

تو محیط با همکارای مرد راحتن.

کارشون شیفتی هست.

بهتره همسرشون همکارباشه چون بهتر درک میشن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

چه ربطی داره حتی پزشک هم میتونه شیفت شب بمونه بعدشم اونا کار نکنن کی بقیه رو جمع کنه؟

خوب مگه من گفتم نباید کار کنن؟ میگم کار شب جالب نیست کلا واسه یه خانم

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

خوب مگه من گفتم نباید کار کنن؟ میگم کار شب جالب نیست کلا واسه یه خانم

اون وقت شما کی باشی که تعیین کنی واسه خانما چی بده چی خوبه 

شما مردا خیلی خودتون رو جدی گرفتین

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

آفرین ، کلا محیط بیمارستان اسمش بد در رفته به خاطر همین شیفت شب و صمیمیت های زیاد بین پرسنل . ولی با ...

ببینید دیگه راحت بودن تو روابط تو همه جا هست، دیگه مثل قبل نیست که ما دو ترم باید خون دل می‌خوردیم که دختره جواب سلام ما رو بده. کلا الان خیلی فرق کرده همه چی، نمی‌دونم چطور شده وقتی یکی رو میبینی هیچ حسی بهش پیدا نمیکنی انگار هم جنس خودته اصلا. هیچ‌ کششی نداری . یا ما پیر شدیم یا اینا خیلی متفاوت هستن

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

یکی فامیلامون یه شغل رده پایین داشت رفت دختر پرستار گرفت که کمک خرج خونش باشه ! 😬 ولی خب بعد کاشف به عمل اومد زنع مورد داره . مشکل اخلاقی ناجور داره. حالا اینکه شوهره میدونه یا نه نمیدونیم . دوتا هم بچه دارن 🙄🥴 بقیه بهشون بر نخوره حالا . تو همه مشاغل خوب و بد هست 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

معمولیمولی چه ربطی داره؟😐😐😐مگ حتما باید خیلی خوشگل باشیم تا با یه پولدار آشنا شیم

معمولا بله 

چن سالشه ؟

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

کلا حس میکنم کادر درمان با شخصیت من یکی نمی‌خورن ، البته دوستی که دختر باشه و کادر درمان بسیار دارم ...

ادمی که راحت باشه تو هر شغلی باشه میتونه اینطوری باشه