2777
2789
عنوان

آلودگی هوا موقتیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 87 پست
ما سر شدیم گلم منتظر بلایای بدتریم ✌️

بیا👍

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره فقط باید هربلایی سرمون بیاد خودمونو عادت بدیم تاکمتر دردمون بگیره برق بره اب بره آلودگی هوا بی پولی ...

خدا خودش یچیز دونسته که حیوانات حلال گوشت گذاشته تا انسان تغذیه کنه یعنی شماها از خدا بیشتر میدونید همون گیاه خواری یعالمه صدمه به بدن میزنه

لطفا الکی نظر ندید

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
اثر پروانه ای میدونی چیه؟ هر عمل ما تاثیر داره در این جهان. و اینکه خیلی از این آلاینده ها بخاطر تول ...

واقعا فکر می کنید این سطح از آلودگی در ایران به خاطر پرورش دام و تولید گوشت و شیر هست؟ 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
کرنا گذشت ولی با هزاران کشته و عوارض که هنوزم تو وجودمون هست اینم میگذره ولی با سرطان ریه و اسم

بدن انسان اونقدر هوشمند و مقاومه که با قدرت ذهنت میتونی جلوی این اتفاقات رو بگیری. بدن تو یه جهان با نظمه. اینا همش تلقینه. چرا بعضیا سرطانشون بی دلیل درمان میشه؟ چون انرژیشون بالاست. توی کرونا هم خیلیا بخاطر استرس بدنشون ضعیف شد و ویروس روشون اثر بدی گذاشت. و واکسن ها باعثش شدن

بی ابی را چی میگی ک اصلا یه قطره بارون هیچ کجا نیومدع

شهر ما از شروع پاییز یه۱۰باری باریده بازم بارش در پیشه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

؟؟؟

!!!

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

تو تهران داریم خفه میشیم خدایا رحم کن😔😔😔

عزیزززم

واقعا سخته اینجا هم افتضاحه. ولی ما یاد گرفتیم فقط ناله کنیم متاسفانه. باید آگاهی رو برد بالا و دنبال راهکار بود. راهکارشم در آخر تاپیک نوشتم.