2777
2789
عنوان

چرا باید یه تاپیک با عنوان من و شوهرم و سه تا دخترم پربازدید بشه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 36 پست
ما فک کردیم عکس میخواد بذاره اخه😂

منم وقتی دیدم پربازدیده حدس زدم عکس گذاشته

رفتم دیدم داره درباره ماست و ترشی حرف میزنه🤣

توقعم چیزای دیگه ای بود🤣

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

ادامشوبخون جهت تایپک عوض شد

عزیزم شماعاقل سایتی بنظرت فیک یاادم وسواسی ؟

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت دیدی یه تاپیک بیخود پر بازدید شده مطمئن باش چند نفر اون وسط دارن بهم میپرن و مچ گیری میکنن

سلام خوبی اخرنی نی یاراومد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هر وقت دیدی یه تاپیک بیخود پر بازدید شده مطمئن باش چند نفر اون وسط دارن بهم میپرن و مچ گیری میکنن

آره 

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

هرتاپیکی بالای ده بارزده حس میکنم خیلی وسواس داره طفلی بایددرمان بشه حالاشمابه عنوان شوخی میگذریدورد میشیدولی من یه مدل ازین ادمادیدم شدیددوسواس فکری خداکمکش کنه سخته 🤒

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

ادامشوبخون جهت تایپک عوض شد

عه 

من فقط موضوع تاپیکو خوندم 

برم صفحه آخرو بخونم😁

باور کن همه به این نیت رفتن تو تاپیک که بگن چراااا تو این شرایط سه تا بچه آوردی😂

😁

عزیزم شماعاقل سایتی بنظرت فیک یاادم وسواسی ؟

مرسی شمالطف داری 

تواون کاربری فیکه یاکاربری پروانه اماکاربریه مامان پرهامش درسته البته تایپکای الکی میزنه اماخودشه  نمیدونم بیکاره یاوسواس داره  هرتایپکوچندبارمیزنه اززبون ادمای مختلف  وخیلیم دروغ میگه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سلام خوبی اخرنی نی یاراومد

سلام قربونت عه اومد، والا نمیدونم اون خانوم اینقد منو اذیت کرد که فرار کردم و سر نزدم دیگه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

مرسی شمالطف داری تواون کاربری فیکه یاکاربری پروانه اماکاربریه مامان پرهامش درسته البته تایپکای الکی ...

درسته منم حس میکنم بیماره ویه جورایی میخوادانرژی شوتخلیه کنه ولی خب اینجاجاش نیس بازتاب بدی داره توسایت هیچکی اعصاب وحوصله نداره چیزای چرت وپرت بخونه

من هرچی تاپیک میزنم کسی نمیاد😭😂از این به بعد مینویسم من و شوهرم و چهارتابچه هام

هفت تاش کن تضمینی 100 هزار بازدید میخوره🤣🤣🤣

هرتاپیکی بالای ده بارزده حس میکنم خیلی وسواس داره طفلی بایددرمان بشه حالاشمابه عنوان شوخی میگذریدورد ...

اون اوایل میومد ازپسرهمسرشوازاراش میگفت کاربراالتماسش میکردن به زبون خوش به دعوا  اما بازبچه اذیت میکرد کمک کم مشهورشدتوسایت