2777
2789

یادم نمیمونه که بخام متوجه بشم

بدترین حالتی که ممکنه برای یه آدم پیش بیاد اینه که همزمان هم احساسی باشه و هم منطقی، یعنی قلبش داره مچاله میشه ولی مجبوره منطقی تصمیم بگیره، بعدش باید روزها و ماهها و حتی سالها بشینه به قلبش توضیح بده که اگه اون کارو رو نمیکردم بیشتر مچاله میشدی، اما مگه قلب حالیشه، وقتی دیگه صلحی نباشه بین قلب و عقلت انگار لای منگنه ای، چون نه قلبت مغز داره و نه مغزت قلب.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره دقیقاحتی حواسشون به تاپیک هایقبلشون نیست😂

بعضیا هم مثل مادرزن خودشون خودشونو لو میدن 

مادرزن خوب جلو رفته بود و کسب اعتماد کرده بود 

حتی اون فحش های رکیک خودشو گردن نمیگرفت 

بازم همه قبولش کردن و ادامه میداد با تمام قوا 

تا اینکه با کاربریهای دیگه اش یهو حواسش نبود یه سوتی میداد یا تو بعضی تاپیکا خیلی بچگانه خودش از خودش دفاع میکرد 

البته ضریب هوشی هم حسابه بلاخره 

مادرزن رو برای همیشه بستن حالا ۲۷ تا کاربری دیگه اش فعاله 

گهگاهی یکیش تعلیق میشه 

اما دیگه اون اعتبار سابق رو خودش با دستای خودش نابود کرد 🤣

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
دروغ میگن یادشون میرهولی ما حواسمون هست😂😂😂

لورفته تعلیقی امروزدیدی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

فیکا واقعا آدمای داغون و چیپ و ندید و بدیدفک کن یارو تو حیاط جوجه میزد می‌ریخت رو نون تو کف حیاط بع ...

یادش بخیراون تایپک گفتم چطورمیتونیداون نون بخوریدطلبکارم شدن گفتن وسواس داری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

لورفته تعلیقی امروزدیدی؟

نه کی بود بود؟

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

بعضیا هم مثل مادرزن خودشون خودشونو لو میدن مادرزن خوب جلو رفته بود و کسب اعتماد کرده بود حتی اون فحش ...

دقیقاً

چندتا از اوناییکه مدافعش بودند

هم بهش چیز گفتن 

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

نه کی بود بود؟

مشخص شدمامان بهاره _ترانه ومامان پرهام هستم وپروووانه  یکین البته خودمون میدونستیم امانی نی یارم اومد

مشخص شدمامان بهاره _ترانه ومامان پرهام هستم وپروووانه یکین البته خودمون میدونستیم امانی نی یارم اوم ...

ای 😃😃😃

با پروانه خیلی داغون

بعضیا هم مثل مادرزن خودشون خودشونو لو میدن مادرزن خوب جلو رفته بود و کسب اعتماد کرده بود حتی اون فحش ...

با خیارکال فعالیت میکنه