golendam مدیر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 2082 عنوان ازدواجی بی هنر | مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 18 پست چرا ازدواج موفقیت حساب نمیشه؟چرا حتما طرف باید بره ناسا یا آکسفورد که موفقیت به حساب بیادشاید یکی تو دنیای کوچیک خودش موفقهازدواج کرده از زندگیش راضیهزندگی و همسرش رو دوست داره 1404/09/05 | 13:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیارضاییان عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 886 چرا واقعا همچین ادمایی رو یه عده میکوبنمن خودم هم ازدواج کردم هم کار میکنم هم درس میخونم در کنارش با ... خب شما شعور دارین یه عقده عقده این و اونقد خلا و نامنی دلشونو گرفته که با کوبیدن اینو اون حس خوبی میگیرین هیچ انسان فاخری به زندگی هیشکی نظر نمیده یا نمیگه آدم باید ال باشه بل باشه و...
fatehghalbam عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 933 فدات خانمی قربونت ❤💫 کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 94542 اره ولی انسان قراره سالهای سال با اون زندگی کنه اما حیوانات نه اگر یه مردی خوب باشه زنش به بالاترین ... ربطی نداره خب اینکه قاعده نیست کی تضمین میکنه تا اخر عمر با طرفش زندگی کنه ضمن اینکه خیلی از حیواناتم طول عمرشون یک جفت دارن فقط ازدواج هنر و دستاورد قابل افتخاری نیست واقعا همیننظر شخصیمه در کل 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
golendam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 2082 خب ازدواج یه انتخابه نه موفقیت شاید تربیت فرزند خوب بتونه بشه موفقیت تو ولی دیگ ازدواج کجاش موفقیته ... خب پس میشه گفت همه چی انتخابیهمثلا من انتخاب میکنم درس بخونمانتخاب میکنم مهاجرت کنم و هیچ کدوم از این کارها موفقیت نیس