2777
2789
عنوان

دختر مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 36 پست
چرا ؟من دوتا خواهر نکبت حسود دارم متاهل هستن آنقدر تو گوش این زنیکه به اسم مامان خواندن .که مامان نی ...

بابام خیلی اذیتمون می‌کرد دعوای خواهر برادری هم زیاد داشتیم بعضی وقتها از دست بابام میرفتم تو پارک مینشستم روزگار سیاهی داشتم . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آدم امنت رو پیدا کنی ازدواج مثل بهشت میشه برات 

قطعا سختی داره قطعا مسئولیت زیادی داره ولی هر دعوا و مشکل مثل یه چالشه که کنار هم حلش میکنید و رفته رفته بهم نزدیکتر میشید 

فعلا تحمل کن

یه کاری یه فعالیت اجتماعی چیزی شروع کن که بیرون مشغول باشی 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بابام خیلی اذیتمون می‌کرد دعوای خواهر برادری هم زیاد داشتیم بعضی وقتها از دست بابام میرفتم تو پارک م ...

الان ازدواج کردی ؟انسالله که الان زندگیت خوبه ؟♥️🥲

😭منم

من پدر هم ندارم ..با مادرم زندگی میکنم .دو تا خواهر نکبت حسود دارم آنقدر تو گوشش خواندن که مادرم دیگه مادر نیست شده زهرمار .‌تموم‌حرفاش فقط سرزنشه ..بی احترامی زیاددد..گیر دادن ...دعوا کردن 

آدم امنت رو پیدا کنی ازدواج مثل بهشت میشه برات قطعا سختی داره قطعا مسئولیت زیادی داره ولی هر دعوا و ...

آدم امنم رو پیدا کرده بودم ولی از دستش دادم و حالا دیگه کسی نیست هیچکس دیگه اون نمیشه .

ی نفر پیدا نشده مثل آون نگاهم کنه💔

آدم امنم رو پیدا کرده بودم ولی از دستش دادم و حالا دیگه کسی نیست هیچکس دیگه اون نمیشه .ی نفر پیدا نش ...

هنوز ۲۴ سالته دختر سنی نداری که

آدم امن درسته کم پیدا میشه اما فقط یه نفر دو نفر نیست

از اول توقع نداشته باش کاملا نیمه گمشده هم باشید، به مرور باهمدبگه زندگی رو می‌سازید و میشید همونی که میخواستید

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...