2777
2789
قطع کردن همیشه بحران ها از منطقه ما شروع میشه

قطع که کردن آره 

ولی علت داره عزیزم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عشقم گفتم شبا آب نداریم 😐ساعت ۷ شب تا ۷ صبح نداریمبقیه طول روز رو که داریم

خب واسه تهران هم اینطوریه الان ساعت نه فکر کنم یادشون رفته وصل کنند

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

کدوم سمت تهرانی اسی؟ 

برای ماهم از دیشب قطع بود ۸ صبح وصل شد

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

نگران نباش تابستون دیگه نه برق داریم نه آب ، تازه آلودگی هوا هم که هرسال بدتر میشه دعااااا هم کنیم برف و بارون بیاد اونوقت گازمون قطع میشه!!!!

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

نگران نباش تابستون دیگه نه برق داریم نه آب ، تازه آلودگی هوا هم که هرسال بدتر میشه دعااااا هم کنیم ب ...

دقیقا😂😂😂والا پکیج خاموش کردم آب نیستش

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔