kiyarashjoon مدیر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 82 عنوان دقت بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 39 پست سلام دقت تست بی بی چک روژان بهتره یا لاوین رزآخه با روژان اصلا هاله هم نمیندازه میزنم ولی با لاوین روز و مدیکور میندازه 1404/09/05 | 08:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kiyarashjoon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 82 آره تو عکس واضحه پس قطعا از نزدیک خیلی پر رنگترهتوروخدا برام دعا کنمنم نینی میخوام ۶ساله اقدامم برای ... خیلی دعا میکنم من هرروز برای همه ی کسایی که بچه میخوان از خدا این دعای هرروز کنهچون خودم رنج کشیدم
گلناربانووو عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 4599 خیلی دعا میکنم من هرروز برای همه ی کسایی که بچه میخوان از خدا این دعای هرروز کنهچون خودم رنج کشیدم پسرت تقریبا همسن پسر منه😍الان دومی را باردار شدی؟عزیزم دارویی چیزی مصرف کردی؟ اگه اذیت نمیشی کارهایی ک کردی را بگو منم بکنمدیگه بریدم😔انقد از انتظار خستم ک نگو فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲
آتهینا عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 1936 میشه عکس بی بی چک رو نگاه کنی بگی بهم بله عزیزم دیدم بنظرم قطعا بارداری.من خودم پیش اومده بی بی چک مثبت داشتم ولی باردار نبودم اما شما که میگی دو مارک زدی و هاله انداخته بنظرم قطعا بارداری روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم
kiyarashjoon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 82 بله عزیزم دیدم بنظرم قطعا بارداری.من خودم پیش اومده بی بی چک مثبت داشتم ولی باردار نبودم اما شما که ... به امید خدا همین طور باشه ممنونم از راهنمایی شما
kiyarashjoon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 82 وای اینکه مثبتهپاشو برو آزمایشمبارکههههالان خون بدی یساعت بعدش آمادست به خاطر شرایط پریودم که اینطور شد میگم که عجله نکنم برای آزمایش شاید باردار نیستم
myhubbybestie عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4039 مدیکور و لاوین رز برام هاله میندازه روژان نه لاوین رز چطوره دقتش روژان واسه منم ننداخت و حامله نبودم. اما با وندفو و مدیکور زود هاله مینداخت
kiyarashjoon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 82 بله عزیزم دیدم بنظرم قطعا بارداری. من خودم پیش اومده بی بی چک مثبت داشتم ولی باردار نبودم اما شما ک ... این تست ها رو قبلا زدم گذاشتم الان در معرض هوا کمرنگ تر شده ببینید چطوره
kiyarashjoon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 82 روژان واسه منم ننداخت و حامله نبودم. اما با وندفو و مدیکور زود هاله مینداخت پس شاید منم نیستمممنونم که از تجربه ات گفتی
aramesh1212 عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4532 منم هفته قبل لاوین رز زدم هاله انداخت ولی مارک رودس منفی شدالانم باز مارکای دیگه زدم هاله انداختننمیدونم مارک خوبیه یانه
myhubbybestie عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4039 پس شاید منم نیستمممنونم که از تجربه ات گفتی ایشالله شما باشی ولی روژان براحتی حاله نمیندازه.
kiyarashjoon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 82 پسرت تقریبا همسن پسر منه😍الان دومی را باردار شدی؟عزیزم دارویی چیزی مصرف کردی؟ اگه اذیت نمیشی کارهای ... نه عزیزم این ماه دارو مصرف نکردم ولی دو ماه پشت سر هم اوابوست و فرتیل سی ام و فرتیل اید خوردم الان واقعا مشخص نیست باردارم یا نه
myhubbybestie عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4039 نه عزیزم این ماه دارو مصرف نکردم ولی دو ماه پشت سر هم اوابوست و فرتیل سی ام و فرتیل اید خوردم الان و ... من اوابوست تاخیر میندازم . 13 روز تاخیر شد
kiyarashjoon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 82 منم هفته قبل لاوین رز زدم هاله انداخت ولی مارک رودس منفی شدالانم باز مارکای دیگه زدم هاله انداختننمی ... گیج شدیم 🥲
kiyarashjoon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 82 من اوابوست تاخیر میندازم . 13 روز تاخیر شد شهریور خوردم عزیزم