مبارکهههههچند میشدیبا محام خوندی؟می تونم کارو جمع کنم با محام؟خیلی استرس دارمازطرفی ام کنکور نگاه می ...
آره چرا نشه.من بچه کوچیکه هم دارم با خودم میبردم امتحان.آره هر درسی نمونه سوالات رو بده برات چاپ کنند عمیق و با ذهن آزاد بخون هشت نمره هم کلاسی داشته باشی راحت قبولی
ارشد سعی کن پیام نور نری من رفتم برا مصاحبه دکترا دولتی گفتن مدرک پیام نور برامون معتبر نیست
نه خداروشکر نمیرم اون سمت
کارشناسی آزادم انشالله ارشد دولتی میارم
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
من حقوق میخونم و اساتید به شدت سخت گیرن و توقع بالا دارن ازت
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
آره دیگه.برای چی میگم عمیق بخون جوری باشه که اصل کتاب رو درک کنی به بقیه سوالات بتونی جواب بدین فقط حفظ نکنی مطلوب.بتونی دو روز هم چکیده کتاب بخونی قطعا از دوازده نه میگیری