2777
2789
عنوان

ال دی خرخر

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 54 پست
نه عزیزم .من دوران عقدهمسرم فراترازحدش نمیرفت.متعقد بودمن امانت دستشم .می گفت یهوبه مشکل بخوریم جداش ...

حتما دوران عقدتون کم بوده

ما الان دوسالهه که عقدیم و یکساله رابطه داریم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

منم یک هفتس شروع کردم قرص سیبل میخورم.رفتم دکتر برای تنبلی و بی نظمی برام نوشته .اصلا از وقتی خوردم همش حالم بده حس میکنم میخوام بالا بیارم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باطبیعی حامله شدم دیگه جون سقط و فشارروحیشوندارم

بهترین کار اینه شوهرتو راضی کنی وازکتومی موقتی انجام بده . من دارم رو مخش میرم تا قبول کنه . واقعا سخته . منم درگیر همین جلوگیری و کوفت و زهر مارم . میگن ای یو دی از همش بهتره هرجور شده پول همونو جور کن طلای کوچیکی اگه داری بفروش انجام بده اقلا از هورمون راحت میشی اینا کلی عارضه داره 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

نه عزیزم .من دوران عقدهمسرم فراترازحدش نمیرفت.متعقد بودمن امانت دستشم .می گفت یهوبه مشکل بخوریم جداش ...

آفرین به درک و شعور بالاشون حتی به مرگ هم فکر کرده . شوهر منم خیلی توی عقد رعایت میکرد میگفت هرچیزی به وقتش زن خودمی قرار نیست کسی ازم بگیردت که 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

آفرین به درک و شعور بالاشون حتی به مرگ هم فکر کرده . شوهر منم خیلی توی عقد رعایت میکرد میگفت هرچیزی ...

اره دقیقا .ما بااینکه چهارسال هم دوست بودیم ولی براش خیلی مهم بود .

حتما دوران عقدتون کم بودهما الان دوسالهه که عقدیم و یکساله رابطه داریم

اره عزیزم هشت ماه.قراربودیکسال باشه ولی خانواده هاگفتن برید سرخونه زندگیتون.زمان ما تجملات نبود.منم ادم سختگیری نبودم

منم

لعنت بهش من از قرص متنفرم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏