2777
2789

تو سال ۲۰۲۱ یه مرده به اسم بیهان موتلو که ترکیه ای بوده یه شب تصمیم میگیره برا خودش عشق و حال کنه.

تا خرخره اب شنگولی میخوره جوری که نمیتونه رو پاش بند شه.اما با اون حال تصمیم میگیره بره جنگل. میره جنگل و برا خودش میگرده و میگرده و انقدر تو حال خودش نبود زمان از دستش میره.میره و میره تا میبینه یه دسته از مردم دارن تو جنگل دنبال یه چیزی میگردن.اینم کنجکاو میشه و میره بهشون ملحق میشه تا گمشده رو پیدا کنه.یه تایمی با اون دسته میره و میگرده و یهو میبینه یکی از اونا داره اسم اینو صدا میزنه.اینم میره میگه این که منم! 

بعد دو ساعت تازه دوزاریش میوفته که در واقع گمشده هه خودش بوده 😂🤣

داستانشم واقعیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر با اجازتون الان بیدار شدیم سحر خیزیم😂

احساس همزاد پنداری بات کردم دیشب و پریشبم فععک کنم منو تو این موقع تو تایپکا میچرخیدیم

واییییییییییی الان میگه جغدی نگیااااااااااااا

حس میکنم بقیه هم کم از آدم مست نداشتن قدرت تشخیص شون کلا صفر بوده 😬

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

منم امروز کامنت یکی از کاربرها رو خوندم خیلی خندیدم😄😄😄

یک کاربری تاپیک زده بود خیلی نامفهوم ده بار میخوندیش نمیفهمیدی چی میگه. بعد آخرش مشورت هم میخواست. یکی هم براش کامنت گذاشته بود تو اول برو تخم کفتر بخور زبونت باز شه بعد بیا تاپیک بزن. 😄😄😄 اینقدر خندیدم که خدا میدونه