2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 32 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوبار تو دو روز ميزنن از بغل رونت به سمت كم خيلى هم عميق ميزنه درد هم داره

خب اره

این سوال ذهنمو درگیر کرده

یه دوز مصرف کافیه ریه هاش رشد میکنه

یا فقط واسه چند روزه و بعدش برمیگرده به حالت عادی؟

خب اره این سوال ذهنمو درگیر کرده یه دوز مصرف کافیه ریه هاش رشد میکنه یا فقط واسه چند روزه و بعدش ...

عزيزم تا اونجايى كه من ديدم براى همه دوبار امپول رو زدن هر روز يك دونه

عزيزم تا اونجايى كه من ديدم براى همه دوبار امپول رو زدن هر روز يك دونه

خب پس اگه مثلا خدایی نکرده یک ماه بعدش بازم زودرس بدنیا بیاد ریه هاش دیگه رشد کرده

خب پس اگه مثلا خدایی نکرده یک ماه بعدش بازم زودرس بدنیا بیاد ریه هاش دیگه رشد کرده

انشالله كه كرده به من گفت نميشه صد درصد گفت ولى خيلى از مشكلاتش كه خطرى بوده رفع شده بهدشم شما مشكلت چيه كه ترس از زايمان زودرس دارى

ایشالا که نی نیت صحیح و سالم میاد بغلت 

من سر زایمان اولم چون ریسک زایمان زودرس داشتم زدم 

درد داره اما لازمه دختر من هفته ۳۴ نزدیک بود به دنیا بیاد که با سلام و صلوات و استراحت مطلق و هزار و یک دارو که از اول بارداری استفاده کرده بودم تا هفته ۳۸ موند 

اما با هر دکتری مشورت میکردم میگفت اگر به دکترتون ایمان داشته باشید کارها خوب پیش میره اینترنت یا معلومات من و امثال من خیلی قابل اطمینان نیست

زایمان قبلیم زودرس بود

ببين تا اونجايى كه ميتونى اصلا از رخت خواب تكون نخور استراحت مطلق مطلق اين جلوگيرى ميكنه از زايمان زودرس فقط براى رفتن دستشويى پاشو و اينكه حمام با اب داغ و طولانى مدت ممنوع حمام ٥ دقيقه اى برو به دكترت بگو ببين برات قرص منيزيم تجويز ميكنه اونم خيلى خوبه اگه داد بخور

کلن از ۸ماهگی متنفرم خودمم ۷ماهه بدنیا اومدم دکتر گفت یکم زنتیکی هم هست

دختر من هم ۳۵ هفته به دنیا اومد

من طبیعی زایمان کردم ،وقتی دردم شروع شد بهم دوتا آمپول بتا زدن تا به دنیا بیاد اثر کرده بود و خداروشکر مشکلی پیش نیومد

شما هم دلت و بد نکن ، ایشالا که نینیت سالم و سرحال به دنیا میاد

خب تو اینتر نت نوشته قند دیابتیا رو میبره بالا من دیابت ندارم قندم۸۰ بود یعنی اگه تزریق کنم دیابت م ...

نه عزیزم فقط باید احتیاط کنی من دارم کورتن مصرف میکنم نگران نباش

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز