2777
2789
عنوان

مامانم بی دلیل فحشم داد 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 30 پست

مامان من یه بار جلو شوهرم گفت 

چرا 

چون شوهرم توی خیابون داییم رد شده بود سلام نداده بود 

کلا نشناخته بود 

داییمم اصلا نه سلام نه هیچی 

بعد اومده بود گلایه 

منم جلو شوهرم به مامانم گفتم مامان خوب نشناخته 

دایی یه بار ما رو دعوت نکرده ۱۵ ساله ازدواج کردیم از کجا شوهرم بشناسه 

گفت پتیاره هرجایی تو زر نزن و ...

😞

بعد یه مدت بعد یه سااااال 

با شوهرم دعوام شد بحث عادی 

مامانم زنگ زده بود 

شوهرم برگشت به مامانم گفت دخترتو از زیر مردم در اوردم 

وقتی مامانم اونجور گفته شوهرمم اینجور گفت دیگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

مجرد بودم دانشگاه میرفتم مسیر خونه تا دانشگاه یک ساعت و نیم بود بعد یکم که دیر می‌رسیدم می‌گفت تو خر ...

استارتر جات بودم واقعا بعد ازدواج ارتباطمو باهاش به حداقل میرسوندم😐

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرتون مشکل روان نداره؟ چیزی شبیه پارانوئید؟ همیشه انقدر شکاک هست؟

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

مامان من یه بار جلو شوهرم گفت چرا چون شوهرم توی خیابون داییم رد شده بود سلام نداده بود کلا نشناخته ب ...

من الان هنوز تو عقد هستم اگه امکانش بود تا الان صدبار من رابطه ام رو قطع میکردم باهاش به مامانت چیزی نمیتونستی بگی یه کشیده نمیتونستی بزنی به اون شوهر عوضیت ؟! 

والا انقدرم نماز میخونه با خودم میگم الکی خودتو خسته نکن تا کسی ازت راضی نباشه صد رکعت هم نماز بخونی ...

اگر به نظرت روش خوبیه برای مادرت یه نامه بنویس. 

سرچ کن و آیه قرآن که در مورد تهمت به زنان پاک هستش و همچنین احادیث معتبر در مورد گناه تهمت ناروا زدن رو پیدا کن و براش رو کاغذ بنویس.

همچنین بنویس که به زبون آوردن چنین الفاظ زشتی در دین اسلام و در قانون کشور چه حکمی داره؟ 

بعد نامه رو بهش بده. 

من الان هنوز تو عقد هستم اگه امکانش بود تا الان صدبار من رابطه ام رو قطع میکردم باهاش به مامانت چیزی ...

شوهره که به شکر خوردن انداختم 

مامانم نه 

انقدر دلمو شکونده بارها 

باز هیچی نمیگم 

چی بگم اخه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1