2777
2789
با سیصد میشه جهیزیه کامل خرید ؟

بععععله

اگر سخت نگیرید غیر ضروری نخرید لوکس انتخاب نکنید میشه

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یه وام ازدواج میشه یه جهیزیه کامل خرید

شوخی میکنی دیگه🙄🙄🙄🙄

الان یه لباسشویی ۵۰

یه تلوزیون ۵۰

یه یخچال ۱۱۰

یه گاز ۵۰

یه سرویس خواب ۱۰۰

به نظرت با این مقدار جهزیه تکمیله تازه ارزون تر ینها 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

اگه حالا حالاها مثلا دو سه سال عروسی نمیگیری با سیصد طلا بخر که نزدیک عروسی بفروشی وسایل بگیری

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

شوخی میکنی دیگه🙄🙄🙄🙄الان یه لباسشویی ۵۰یه تلوزیون ۵۰یه یخچال ۱۱۰یه گاز ۵۰یه سرویس خواب ۱۰۰به نظرت ...

منظورشون اینه سرویس چوب رو ارزون بردارن فرش رو ماشینی 

واقعا گاز و لباس شویی ایرانی شده ۵۰؟ ای خدا

شوخی میکنی دیگه🙄🙄🙄🙄الان یه لباسشویی ۵۰یه تلوزیون ۵۰یه یخچال ۱۱۰یه گاز ۵۰یه سرویس خواب ۱۰۰به نظرت ...

شما لوکس تشریف دارید

وگرنه یخچال ایرانی ۶۰ تومنی هم هست

سرویس خواب ساده ۳۰ تومنی هم هست

لباسشویی ایرانی ۳۰ تومنی هم هست

تلویزیون ساده بی شیله پیله ایرانی متوسط (نه بزرگ شصت هفتاد اینچی مگه میخوای سینما بزنی)  ۳۰ تومنی هم هست

گاز توکار صفحه ای هم که این روزا همه خونه ها دارن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

خب عزیزم پس نگو جهیزیه کامل 😁😁😁

کامل یعنی ناقص توش نباشه 

نه اینکه غیز ضروری داشته باشه 

مثلا ظرفشویی توی جهیزیه نباشه خبری نیست ولی قاشق چنگال میتونه نباشه؟ 

منظورشون اینه سرویس چوب رو ارزون بردارن فرش رو ماشینی واقعا گاز و لباس شویی ایرانی شده ۵۰؟ ای خدا

اره به خدا خواهر ماه قبل رفته ۳تا تیکه برداشت شد ۱۳۰تومن 

یه لباسشویی پاکشوما ۵۰من تقریبی میگم شایدم بیشتر 

یه گاز ۵۰

یه تلوزیون ۵۰

تازه با وام خرید کالا اینا رو خرید

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

اره به خدا خواهر ماه قبل رفته ۳تا تیکه برداشت شد ۱۳۰تومن یه لباسشویی پاکشوما ۵۰من تقریبی میگم شایدم ...

من ال جی رو ۲۴ تومن گرفته بودم دو سال پیش

شما لوکس تشریف داریدوگرنه یخچال ایرانی ۶۰ تومنی هم هستسرویس خواب ساده ۳۰ تومنی هم هستلباسشویی ایرانی ...

عزیزم از بازار خبر نداری 

یه لباسشویی پاکشوما ایرانی ماه پیش خریدیم ۵۶,تومن 

۳۰تومن لولو برد 

من ال جی رو ۲۴ تومن گرفته بودم دو سال پیش

داری میگی ۲سال پیش دوسال پیش دلار بود نهایت ۴۰تومن الان ۱۱۰تومن هست