2777
2789

برا ۱ هفته پیش بود فک کنم

پر بازدید بود

با اینکه خندیدم بشون ولی غمگین شدم باز

چون بچن نمیفهمن

خودمم بچم هااا

اما خب دنیای اینا دنیای عجیب تریه

ریپلای نزن اگر استارتر نیستی✋️اگرم ریپلای زدی مخالف نظرم حرفی نزن😒 هزارمین کاربری من هست نمیخوام تعلیق شم⛔️پس اگر جایی نظر دادم و یا تاپیکی زدم که باهاش مخالف بودی،لطفا ریپلای نکنید😶✋️کراتین کارم هستم

اینارو ول کن ، بازی چلسی و بارسلونا و امشب ببین حالشو ببر

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی چی بوده الان تاپیک زدن شما دلیلی نداره چیکار دارید با زندگی مردم

کاری ب زتدگی مردم ندارم

اما وقتی موضوعی رو در مجازی ب اشتراک میذاره کسی،قطعا این چیزا رو هم دنبال داره

ریپلای نزن اگر استارتر نیستی✋️اگرم ریپلای زدی مخالف نظرم حرفی نزن😒 هزارمین کاربری من هست نمیخوام تعلیق شم⛔️پس اگر جایی نظر دادم و یا تاپیکی زدم که باهاش مخالف بودی،لطفا ریپلای نکنید😶✋️کراتین کارم هستم

ساعت چنده

یازده و نیم

ایشالله که بارسا لوله میشه 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

چطوری از تماشای فوتبال لذت میبرین؟یعنی چیه اون بازی برای شما لذت بخشه؟

خیلی باحاله که

خوب بحث و عوض کردی ممنون ولی بعضیا کنجکاون چه میشه کرد🙄

دوستان همه داشتید راجب اون تاپیکی که آرزو ۱۳۸۸ زده بود حرف میزنید ، گفتم یادتون نره موضوع اصلی چی بوده 😂😂😂

میشه بپرسم چند سالتونه؟من نوزده سالمه یعنی میخام بگم سنمم زیاد نیست که دیگه حال نکنم با این چیزا ولی ...

۲۵ 

فرمول یک ام بعضی وقتا میبینم 

هیچی نشده

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟