2777
2789
عنوان

دوتا خبر دارم یکی خوب یکی بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 65 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرااااا

یکی از دلایلش دیرکرد پاییز بود

تغییرات اب و هوایی 

ناهنجاری در فصول و خروج از سیستم اعتدال

کسری اب و 

ناپایدار شدن خاک

نشست خاک

بهره برداری زیاد و..

داستان درازه...

احتمال افزایش زلزله خیلی بالاس🥲

زلزله قابل پیش بینی نیست استاد

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

چقد خبر خوبت خوب بود واقعا

خودمم حالم خوب شد کاش حداقل دوبار بباره همین دوبار بارش هم مخصوصا اگه برف باشه بخاطر ارتفاعات زیاد تو مشهد تابستون راحتی داریم

ولی اگه خبری نباشه سخته

خب خشکسالیه دیگه 😂😂😂😂

ایشالا خیس سالی میشه نگران نباش✋️✋️✋️😎😎

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣                          اینم لینکم.                              https://daigo.ir/secret/81725252069

زلزله قابل پیش بینی نیست استاد

من رشتم ژئوتکنیکه

وختی میگن زلزله قابل پیش بینی نیس منظور اینه نمیشه تاریخ و زمان و کانون رو در تایم مقررری حدس زد

ولی احتمالش رو میشه در بازه زمانی برایند گرفت

مثال

پاییز فصل سرماخوردگیه و شیوع بیماری زیاده حالا شخصی چ زمانی درگیر این ویروس باسرعت سرایت بالا میشه تاریخش مشخص نیس ولی احتمالش هس...

پس منطور از پیش بینی نشدن ب این معنیه

و اینکع درست حدس زدی من استاد زلزله ام😉

من رشتم ژئوتکنیکهوختی میگن زلزله قابل پیش بینی نیس منظور اینه نمیشه تاریخ و زمان و کانون رو در تایم ...

,😑

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔