2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش میشکنه شیشه ها رو ! از کی اینطوری شده ؟ حتما ببرینش پیش روانپزشک . در خانواده‌شون سابقه ی بیمار ...

عزیزم منم با شما موافقم ولی متاسفانه خونه هرکی میاد فقط سنگ پرت میشه همه هم دیدن

عزیزم روح هیچکسی نمیتونه تو بدن کس دیگه ای بره  

اینجا هست،،،،نمیدونم چیه،،،ولی هست،،،،رفته بودیم قشم یه دکتر ایرانی از آمریکا اومده بود میگفت اومدم روی همین تحقیق کنم،،،،،،عکساشو میتونی نگاه کنی از نت،،،،، بزن مراسم زار

چرا بیچاره رو نمی برن پیش یه روانشناس؟   

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

من یک مدت مامانم اینجوری بود چندین سال پیش . میخوابید  توی خواب میزدنش که با داد و گریه مامانمو بیدار میکردیم. طفلی. و واقعا هم بدنش کبود میشد.

رفت دعا گرفت خوب شد 

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

اینجا هست،،،،نمیدونم چیه،،،ولی هست،،،،رفته بودیم قشم یه دکتر ایرانی از آمریکا اومده بود میگفت اومدم ...

من اصلا وجود چیزای ماورایی رو نقض نمیکنم ولی روح یه انسان دیگه وارد بدن یکی دیگه بشه باورش سخته

روح یه زن و روح یه مرد،،،،،زنه گفته بود که قبلا این آقا به من پیشنهاد ازدواج داده بود و منو گول زده ...

عزیزم جن و زار و روح کاملا متفاوت.

بابای زار همون بقول خودمون بندریا زار زیر میارن.ولی ربطی به جن و روح نداره.

بعد اینکه شهرستانیا راجع به زار و بابای زار و اینجور چیزا چیزی نمیفهمن

عزیزم منم با شما موافقم ولی متاسفانه خونه هرکی میاد فقط سنگ پرت میشه همه هم دیدن

یعنی از طرف اون پرت می شه تا حالا چنین چیزی نشنیدم و ندیدم 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر