2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عموم جن زده شده بود روانی شده بود تا مرز جنون پیش رفت اما نمیدونستیم

ی عالمه دکتر روانشناس و روانپزشک بردیم خوب نشد ک نشد

اخرش بردن پیش ی دعا نویس ی دعا نوشتن واسش خدا رو شکر بهتر شده. گفتن جن زده شده. عموم خودش میگفت ی شب ساعت ١شب تو باغش بوده اونجا میگه حس کردم یکی زد تو سرم. میگه فکر کردم ب درخت خوردم اما پیش درخت نایستاده بودم

حس میکنم عشقت دردی که دنیامو بغل کرده ////حال و هوای من تا بر نگردی بر نمیگرده///وقتی ازم دوری دل تنگی رو قلب من آواره ////هر جا برم فکرت حتی یک شب تنهام نمیذاره////حال دلم باتو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه/////هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا آمدی این عشقه/////وقتی بهت فکر میکنم حس میکنم عطر تو رو میگیرم////حتی من از تصور اینکه به من فکر میکنی میمیرم///////وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه/////هر جا برم دورم هر جا بری دوری////غربت تمومه عالمه////وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه////دنیا بدون تو زندون بی دره بغضه که گریه میشه یک ذره...... 
سلام عزیزم چند سالشونه  حالت هاشون چیه ؟ چیزی به اسم جن زدگی وجود نداره ! باید ببریدش سریعا پیش ...

۲۶سالشه عزیزم من خودمم خرافاتی نیستم حتی وقتی میگه من اونارو میبینم ک دارن خفم میکنم میگم ببرین دکتر توهم میزنه ولی شیسه های خونه میشکنه هرجا میره سنگ بارون میشه سنگارو همه میبینن 🤐

من دیشب صدای جن شنیدم سوت میزد..تاپیکشم زدم..ولی اینجور چیزاکه شماهم میگی دیدم..

یکی از دوستای داداشم همینجور شده بود یه دعا نویسه بش گفته بود باید چهل روز بری تو یه بیابون چله نشین بشی ولی ریسکش بالایه چون ممکنه یا تو تا اخرررر عمر به تسخیر اون در بیای یا اون به تسخیر تو دربیاد ولی رفیق داداشم نرفت گفت باهاش میسازم ولی نمیرم چله نشین بشم چون شاید من تسخیرش بشم بعد بهم بگه برو یکیو بکش😰😰

الان بیچاره جن زدست میگه بعضی وقتا خودشو نشونم میده رنگشم بنفشه پشمالوووویه میگه بعضی شباکه دراز کشیده ام خودمو غلت میدم میبینم کنارم دراز کشیدست و میترسم

عموم جن زده شده بود روانی شده بود تا مرز جنون پیش رفت اما نمیدونستیم ی عالمه دکتر روانشناس و روانپز ...

یعنی تسخیر شده بود بدون اینکه خودش سراغ جنا بره ؟؟؟؟

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
عموم جن زده شده بود روانی شده بود تا مرز جنون پیش رفت اما نمیدونستیم ی عالمه دکتر روانشناس و روانپز ...

چنین چیزی در دنیای علمی به اسکیزوفرنی شباهت داره عزیزم تو رو خدا آنقدر ساده به قضایا نگاه نکنید عموی شما باید دارو بخوره - نمی گم مسایل ماورالطبیعه وجود نداره اما با ما انسان ها کاری ندارند مگر اینکه خودمون اجازه بدیم که خیلی خیلی نادر ه

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
من دیشب صدای جن شنیدم سوت میزد..تاپیکشم زدم..ولی اینجور چیزاکه شماهم میگی دیدم.. یکی از دوستای دادا ...

یا خود خدا😨

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

چند کبوتر در خانه داشته باشند خییلی خوبه

حرز ابی دجانه در خونه نصب کنند

به درمانگران طب اسلامی مراجعه کنند راههای خوبی برای درمان دارند مثلاً بخور حضرت مریم .

گناه داره ، حتما اینارو بهشون بگو و سرچ و پرس وجود کن ببین تو شهرتون کی طب اسلامی کار می کنه ، طب اسلامی نه سنتی

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
من دیشب صدای جن شنیدم سوت میزد..تاپیکشم زدم..ولی اینجور چیزاکه شماهم میگی دیدم.. یکی از دوستای دادا ...

اسکیزوفرنی نیست ؟

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود .