2777
2789
ملکو کهذبیخود گفت ولش ولی ملشین هم همینهمن ماشین صفر فروختم تبدیل طلا کردم دم عیدالان با این همه رشد ...

طلا باید هزینه کرد با قیمت کم نمیشه شود کرد. سکه پارسیان چطور، توش سود هست؟ اصل و تقلبیش رو چطور میشه تشخیص داد؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طلا باید هزینه کرد با قیمت کم نمیشه شود کرد. سکه پارسیان چطور، توش سود هست؟ اصل و تقلبیش رو چطور میش ...

ببین از ادم معتبر بخر که سالها اون مغازشه داره اونجا نون میخوره یکیو نشون کن نزدیکت که هر بار بری بخری و ادم درست من خودم همیشه پایتخت میخرم و شمش پارسیس یا اون مدل پرنده قرمزه که برای خانه سکه ایرانه پونصد سوتی هم دارن حتی

ببین از ادم معتبر بخر که سالها اون مغازشه داره اونجا نون میخوره یکیو نشون کن نزدیکت که هر بار بری بخ ...

اتفاقا بعد از صحبت و تاپیک زدن که رفتم پرسیدم، یه فروشنده دقیقا به همین موضوع مغازه‌ای اشاره کرد که جایی برو که معازه‌شو یه ماهه باز نکنه و ببنده سالها اونجا باشه همونجا که پارسیان رو میخری همونجا بفروشی. ولی کلا به نظرم طلا رو زمانی میشه سود کرد که بخری ولی بزاری چند سالی بگذره با شش ماه نمیشه سود کرد. من فکر میکردم رو طلا سوده بعد چند ماه، نه تنها رو چند ماه سود نیست، ضرر هم هست. دو دل شدم روش

اتفاقا بعد از صحبت و تاپیک زدن که رفتم پرسیدم، یه فروشنده دقیقا به همین موضوع مغازه‌ای اشاره کرد که ...

زیر شش ماه واقعا سود نداره فقط ارزش پولت حفظ میشه و خرج الکی نمبشه پودر شه