2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حوصله ندارمسفارش میدم از بیرون

جطوری غذای بیرون میخورید؟ واقعا  میدونید توش چی میریزن ؟ تازه خیلی گرونم هست یه کوبیده خوب گرفتیم پرسی شد 3 تومن تازه بعدا فهمیدیم بجای چرخ کرده از دل مرغ استفاده کرده بودن !!!! چطوری میخورین برنجش هم هندی پاکستانی قاتی بود من همونجوری بردم ریختم سطل زباله دیگه قسم خوردم غذای بیرون نخورم واقعا به ادم توهین میشه پولش به کنار

شیفتمه........سوپ اوردم برا خودم

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

قورمه دارم از دیروز

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

هنوز شوهرم نیومده از سر کار ناهار بخوره پرونده ناهارو هنوز نبستم نمیتونم به شام فکر کنم😐

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت