آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 9463 عنوان خیلی خستم خیلی درموندم از بی وجدانی و سنگدلی نردیک ترین ادم توی زندگیم 88 بازدید | 16 پست حلالش نمیکنم،هیچوقت حلالش نمیکنم،بجای اینکه حامی باشه خودش داره از زندگی سیرم میکنه یجوری میرم انگار از اول نبودم 1404/09/04 | 15:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
senita عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 879 هیچوقت نمیتونم ببخشم، انقدر درد داشت که تو خیابون، توی خواب، تو بغل مامانم، جلوی دوستهام گریه کردم.💔🫂
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1237 من حتی نمیتونم نبخشم شاید بی عرضه س ، وگرنه نمیتونه این روزامو ببینه و بدتر کنه
آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 9463 هیچوقت نمیتونم ببخشم، انقدر درد داشت که تو خیابون، توی خواب، تو بغل مامانم، جلوی دوستهام گریه کردم ... خوبه تو بغل مامانت گریه کردی،من از دست مامانم کجا گریه کنم مشکلم همین مامانمه که حاضرم عزرائیل بیاد بالا سرم مامانم نیاد یجوری میرم انگار از اول نبودم
senita عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 879 خوبه تو بغل مامانت گریه کردی،من از دست مامانم کجا گریه کنم مشکلم همین مامانمه که حاضرم عزرائیل بیاد ... 🫠🫠🫠
آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 9463 من حتی نمیتونم نبخشم شاید بی عرضه س ، وگرنه نمیتونه این روزامو ببینه و بدتر کنه چرا برا ینفر دیگه عرضه داره،بخدا عمدیه،میفهمم نفرتشو،مثل لینام که هیچ پناهی ندارن،نمیدونم به کیگله کنم، یجوری میرم انگار از اول نبودم
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1237 چرا برا ینفر دیگه عرضه داره،بخدا عمدیه،میفهمم نفرتشو،مثل لینام که هیچ پناهی ندارن،نمیدونم به کیگله ... میفهمم منم وقتی به من میگفت بیا بریم فلان خیابون دور بزنیم بعد با همون موتور رفت با یکی دیگ شمال فهمیدم فقط برای من نمیشهاما گله ندارم ازش ، از خدا گله دارم
آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 9463 میفهمم منم وقتی به من میگفت بیا بریم فلان خیابون دور بزنیم بعد با همون موتور رفت با یکی دیگ شمال فه ... منم همینطور ،میگم چرا،چه گناهی کردم،از همون بچگی اینهمه نفرت؟! یجوری میرم انگار از اول نبودم
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1237 منم همینطور ،میگم چرا،چه گناهی کردم،از همون بچگی اینهمه نفرت؟! ولی با بابام نمیتونم کنار بیاماصلا از کسی ک وقتی میرفت کشور و شهرای دیگ انقد افسرده میشدم توقع نداشتم.ببین کاریش نمیکنما اما وقتی پیر شد حاضر نیستم یک لیوان اب بهش بدم
آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 9463 ولی با بابام نمیتونم کنار بیاماصلا از کسی ک وقتی میرفت کشور و شهرای دیگ انقد افسرده میشدم توقع نداشت ... منم همینطور مهم نیست برام پیریشون، یجوری میرم انگار از اول نبودم
آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 9463 خودش خواست💔 میفهمم چی میگی،عوضش با مامانت خوبی؟من مامانم منو از چشم بابامم انداخت،باهام رقابت داره،هرکار میکنم سریع میره لوم میده،حسادت میکنه،اذیتم میکنه خیلی،بابامم خودشو زده اون راه یجوری میرم انگار از اول نبودم
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1237 میفهمم چی میگی،عوضش با مامانت خوبی؟من مامانم منو از چشم بابامم انداخت،باهام رقابت داره،هرکار میکنم س ... اون ۷۰ درصد از بابام دفاع میکنه وقتی بحثه مگر اینکه واقعا مقصر باشه.بابام به اندازه ی هزار نفر بده ، بد بد
آووکادویم مدیر استارتر عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 9463 اون ۷۰ درصد از بابام دفاع میکنه وقتی بحثه مگر اینکه واقعا مقصر باشه.بابام به اندازه ی هزار نفر بده ، ... مامان منم،براشم مهم نیست،هزاردفعه گفته تورو بچه خودم نمیبینم،هیچ انسانیت و وجدانی نداره یجوری میرم انگار از اول نبودم
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1237 مامان منم،براشم مهم نیست،هزاردفعه گفته تورو بچه خودم نمیبینم،هیچ انسانیت و وجدانی نداره باورم نمیشه اونهمه دوست داشتن به این نفرت تبدیل بشهبازم جبران نمیکنم ولش میکنم وقتی نباید ولش کنم