2777
2789
عنوان

چقد بدبختم من

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 42 پست

خانواده شوهر من عین مال شما بودن و خونه من شده بود هتل و مریضخونه کلا زندگیمو از دست دادم و رابطه ای با همسرم نداشتم از بس بحث داشتیم هر روز یکیشون میومد به یک بهانه ای ، الان ۶ماهه قطع رابطه کردم و اونا مجبور شدن برن خونه کرایه کنن راحت شدم واقعا شده بودم حمال 

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چطور خوبی کنه چرا شما ها اینطورین .واسه کسی ک خوبی رو نمیفهمه چرا خوبی کنه

دقیقا هرچقدر خوبی کردم تهش بدی دیدم ازین جماعت پررو

از دی ماه ۱۴۰۴ متنفرم 🥀🥀🥀🥀🍂🍂🍂

ب خدا دفعه قبل اومد واسه کارای عملش وازمایشاش همش پای گاز بودم شوهر بی فکرم که صب میره شب میاد اون ب ...

خودتو بزن ب مریضی ب کمر درد گریه کن الکی بگو درد دارم فقط استراحت کن 

ببخشید حالا اگ دور از جون پدر خودت بود بازم همین ومیگفتی چقد زندگی رو سخت میگیریم

وقتی قبلا خانواده شوهر جایی که واسه بقیه خوبی کردن واسه تو نکردن خب ادم هرچی باشه تو ذهنش میمونه و دلخوریش یادش میاد و تو اینجور وقتا هم دلش نمیخواد کاری کنه براشون. حسش کاملا طبیعی و قابل درکه

لطفا خجالت بکشید دارید درمورد کسی حرف میزنید ک از خودتون بزرگ تره پدر شوهرشه جا پدرشه

خودتون خجالت بکشید ک داری ب مردم یاد میدی توسری خور باشه .اگه جای پدرش بود بهش محبت میکرد واسش کادو میاورد دلشو نمیشکوند

وای چطور خوبی کنه چرا شما ها اینطورین .واسه کسی ک خوبی رو نمیفهمه چرا خوبی کنه

من موندم اخه مگه ميشه راحت ميگن أشكال نداره تو خوبي كن بيشتر اين افرادي كه اين حرف رو ميزنن به جرات ميگم پاش بيفته خودشون بدتر تلافي ميكنن استارتر عزيزم خيلي رك و با طلب كاري به همسرت بگو من نميتونم خودت ميگي يا من زنگ بزنم به برادرت بگم نميتونم كمك حال باباتون باشم تورو خدا خجالت رو بزار كنار زنگ بزن به ملايمت به برادر شوهرت اخرم بگو كسي ندونه من شرايطم خوب نيست ميشه زنداداش از بابا مراقبت كنه چند روز منم بينش يه روز كمك ميكنم

لطفا خجالت بکشید دارید درمورد کسی حرف میزنید ک از خودتون بزرگ تره پدر شوهرشه جا پدرشه

خانمی شرایط استارتر فرق میکنه خودش بارداره نمیتونه به یه مریض عمل کرده هم برسه 

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!