2777
2789
عنوان

رسم جهاز دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت راست میگه ما هم از این رسما داریم بعد عروسی میان جهاز ومیبینن تو عروسیه من نزدیک بود دعوا بشه ...

خدایی فامیل ما خیلی بافرهنگن. اصلا کاری به جهاز ندارن. اصلا چسمشون فقط خوبی میبینه. چشمشون چیدمان میبینه تا اینکه چند دست ظرف داره و مارک یخچالش چیه 

ما این رسومات نداریم 

اما خب بنظرم همسرتون‌را متقاعد کنید بهتره تا اینکه برگزار نکنید

سر از زندگیم در بیارند یعنی چی 

مگه می‌خوان بار کنند 

یک جشن شادی دورهمی هست یک  چای شیرینی می‌خورند تمام میشه 

اگر کل فامیل  در شرایطی تصمیم بگیرید بذارید کنار این رسومات اوکی هست یکباره شما بذارید کنار جالب نیست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ماام عروس کشون میکنیم تا دم در چقدرم خوش میگذره بعدم عروس خداحافظی میکنه میره داخل 

همون دم درم بزرگا میگن نرین داخل و گریه نکنین و از این حرفا عروس وداماد میرن داخل مردمم خونه هاشون 

یعنی شب بعد از تالار میان خونتون؟بعد فردا صبح هم پاتختی دارید؟

نه عزیزم فقط بعد از مراسم تالار که عروس و داماد میخپان برن خونشون همراهیشون میکنن میان خونه شون یه ده دقیقه بعدش هم از همونحا با عروس و داماد خدافظی میکنن

عمه اسگول خودم كابينتارم باز كرده بود و اينكه من انقدر اون روز حواسم پرت و درگير بود نفهميدم بعدا بهم گفتن از فاميلاي شوهرم ديدم دو نفر ريلكس دارن از طبقه بالا ميان پايين قبل عروس و دوماد پريده بودن تو خونه

نه عزیزم فقط بعد از مراسم تالار که عروس و داماد میخپان برن خونشون همراهیشون میکنن میان خونه شون یه د ...

همسرت حق داره

از الان هر فامیلی که دیدین کم کم حرفش رو بندازید بگید نیان 

چون خانواده همسرم رسم ندارن

ما این رسومات نداریم اما خب بنظرم همسرتون‌را متقاعد کنید بهتره تا اینکه برگزار نکنیدسر از زندگیم در ...

همین دیگه. من همینجوریشم سر زبون افتادم دیگه اینم بیاد روش میترسم 

وقتی رسمه و فامیل خوبی داری و حرف نمیزنن، بنظرم اشکال نداره.
میدونی گفتنش چقدر برای مادرت سخته. با همسرت صحبت کن بگو هدف اونا هم سر در آوردن از خونه و زندگی ما نیست. مهمون خونمون که نمیتونیم بیرون کنیم؟ میتونیم؟ میان سر سلامتی بدن و بدرقه کنن و تبریک بگن. اگه روت میشه به مهمونی که میاد بهت تبریک بگه بگو نیاین خونم. خوشم نمیاد.

مهربان باشیم   
خدایی فامیل ما خیلی بافرهنگن. اصلا کاری به جهاز ندارن. اصلا چسمشون فقط خوبی میبینه. چشمشون چیدمان می ...

برای من فامیل های شوهرم بی فرهنگ بود عمش اومده بود تا کمر خم شده بود تو یخچال من ببینه مامانم چندبسته مرغ و گوشت داده

ما این رسومات نداریم اما خب بنظرم همسرتون‌را متقاعد کنید بهتره تا اینکه برگزار نکنیدسر از زندگیم در ...

همه فامیل با هم که عروسی نمیگیرن که بخوان باهم رسمی رو بذارن کنار 

باید خورد خورد رسم غلط رو کنار گذاشت

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام