دختر_با_مزه مدیر عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 754 عنوان تروخدا بیاید باهاتون درد و دل کنم | مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 100 پست من چه گناهی کردم گیر این خانواده افتادم صورتم کبود شده چه چیز زندگی را جبران میکند به جز رویا ؟ جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی 1404/09/04 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_با_مزه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 754 ناراحت نباش توام همینطور چه چیز زندگی را جبران میکند به جز رویا ؟ جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی
دختر_با_مزه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 754 من همیشه دعاهای میگیره امیدوارم نجات پیدا کنی عزیزم مرسی عزیزم ممنونم ازت ایشالله چه چیز زندگی را جبران میکند به جز رویا ؟ جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی
گلرنگ عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 4816 نه بلاخره من هم نجات پیدا میکنم سعی میکنم حفظ کنم بلکه خدا یه گوشه چشمی به ما بندازه این ایه بی نهایت راه گشاست تکرار کن دایم.. کمتر دیده میشی.. کنترگیر میدن بهت
دختر_با_مزه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 754 این ایه بی نهایت راه گشاست تکرار کن دایم.. کمتر دیده میشی.. کنترگیر میدن بهت اینه ایه وَجَعَلْنَا مِنْ بَيْنِ أَيْدِيهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْنَاهُمْ فَهُمْ لَا يُبْصِرُونَامیدوارم جواب بده ممنونم ازت که گفتی دعا کن برام میترسم یه وقت کار دست خودم بدم چه چیز زندگی را جبران میکند به جز رویا ؟ جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی
گنحینه عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 5469 من اصلا پرخاشگر نیستم فقط گریه میکنم فقط سکوتتتتتخیلی دلم میخواد داد بزنم اما نمیتونم چقدر بده دورت ... عزیزم گریه نکن باخدا عهد ببند که بر این مشکلات صبرمیکنم تو جواب صبرم رو بده بعداز هرسختی آسونی یه
گلرنگ عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 4816 اینه ایه وَجَعَلْنَا مِنْ بَيْنِ أَيْدِيهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْنَاهُمْ فَهُم ... بله خودشه
دختر_با_مزه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 754 مواد مصرف میکنن؟ نه اصلا چه چیز زندگی را جبران میکند به جز رویا ؟ جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی
دختر_با_مزه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 754 عزیزم گریه نکن باخدا عهد ببند که بر این مشکلات صبرمیکنم تو جواب صبرم رو بده بعداز هرسختی آسونی یه ایشالله این. آسونی هر چه زودتر برسه چه چیز زندگی را جبران میکند به جز رویا ؟ جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی
دختر_با_مزه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 754 بله خودشه مرسییییی چه چیز زندگی را جبران میکند به جز رویا ؟ جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی