میشه بهم یه لطفی کنید با کد دعوت من وارد برنامه Milli شید بخدا خیلی نیاز دارم اگر وارد شوید یه کمک خیلی بزرگ بهم میکنید به خودتونم پول میده فکنم به محض احراز هویت ۱ کرم طلای مجازی داشته باشید میتونید اونو بفروشین🥲 کد دعوت milli-kbl6l ثبتنام کنید
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین برنامه پامپ امیر حسین قیاسی یه سایت داره که پیش بینی میکنی میره بالا قسمت اتریوم یا پایین اگه درست بگی بهت تتر میده و می تونی تبدیل کنی من تا الان ۱۰۰ تومن بردم
بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن
ببین برنامه پامپ امیر حسین قیاسی یه سایت داره که پیش بینی میکنی میره بالا قسمت اتریوم یا پایین اگه ...
واقعیه؟
۱۰۰ تومن اومد تو حسابت؟
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن