2777
2789
چرا ؟ مگه قبل عقد دوست نبودید و نامزد نبودید ؟

۶ماه دوست بودیم شیش ماه نامزد‌

الانم سه ساله عقدیم

خوب ببین چون طولانی شد خیلی رومون به روی هم باز شد خیلی بد رفتاری دیدم ازش که فقط بخاطر اینکه بکارت نداشتم موندم باهاش

الان باهم خوبیم خیلی ام دوس دارم خوشم میگذرونیم اما خوب بنطره من نباید رابطه داشته باشی

چون مثل من شاید اگه دستم روت بلند کنه مجبور باشی بمونی

چون بده دیگه یه وقت جدا شی میفهن رابطه داشتی بعد شهره ماام کوچیکه همه همو میشناسن 

حاله روحیم خوب نیس لطفا با مهربانی باهام برخورد کنید❤️🩹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عشق بینشون اگه واقعی نباشه سرد میشن من دیدم کسایی رو که حتی رابطه هم نداشتن بازم سرد شدن

این درسته اما خوب خودت فکر کن دیگه شورو شوق قبل و نداره

دیگه سریع عجله نمیکنه برای عروسی چون کامل به دستت اورده

کسی از شما تو بحث زنونه نظر نخواست

شما استارتری ؟ من هر جا بخوام نظر میدم 

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

۶ماه دوست بودیم شیش ماه نامزد‌الانم سه ساله عقدیمخوب ببین چون طولانی شد خیلی رومون به روی هم باز شد ...

درسته ولی عقد رسماً و قانونی زن شوهرید بفهمن هم مشکلی نیست الان نسل عوض شده الان تو دوستی اینکارو میکنن شما که رسماً محرم هستین و این ک نظرم اینه تو دوران عقد ترس این که بکارتم بود جدا میشدم شاید تو زندگی مشترک مشکلات بیاد اون موقع هم جداییه بنظرم فرقی نمیکنه 

بنظرم این بیشتر برای کسیه که شناخت کافی نه از همسر نه از خانواده همسر ندارع و اختلاف نظر ها خودشو نش ...

فامیلمون هستن

هر چقدم که شناخت داشته باشی.بازم اختلال به وجود میاد

کامل بستگی به خودت داره ولی خوب عیب نداره رابطه داشته باش دنیا دوروزه

این درسته اما خوب خودت فکر کن دیگه شورو شوق قبل و ندارهدیگه سریع عجله نمیکنه برای عروسی چون کامل به ...

عروسی به نظر من واجب نیست مهم همون عقده بقیش مستحبه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

نباید تو بحث زنونه نظر بدی

حالا درست نظر دادی

استارتر گفته خوبه رابطه تو دوران عقد با نه . خب موضوع که زنونه نیست

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

تو بعضی شهرها اینجور جا افتاده که عروسی از عقد واجب تره

شهر نه خانواده

کسایی که با عروسی گرفتن فکر میکن طرف زن وشوهرن خیلی عقب افتادن

مادربزرگ من با اینکه قدیمیه ولی میگه عقد که کردین هرکاری دوست دارین بکنین عروسی یه چیز مستحب واسه بستن دهن یه سری خاله زنک

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.