2777
2789
عنوان

زده به سرم زنی که با شوهرم رابطه داره رو لت و پار بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 86 پست

تصمیم عجولانه کار شیطونه 

تصمیمایی که منجر به تنش میشه کار شیطونه

شیطون داره حال میکنه ازینکه شما انتخابت اینه

خواهش میکنم برو پیش روانشناس 

اگرم قراره اقدامی بکنی اقدامی که نکن که تنش رو تشدید کنی 

اون بچه ها بااینکار شما اروم نمیشن!

پدرشونم برنمیگرده با ابروریزی!

بدتر قبح شکنی میکنید و تنش بیشتر میشه 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین علت خیانتش چیه؟

مگه علت میخاد تنوع طلبی بی رحم بودن هرکاری کردم محبت کردن به چشمش نیومد یبار دوسال پیش بهم گفت هرکاری بکنی زندگی نمیکنم باهات یبارم گفت اگر طلاق نگیری زیر سرم بلند میشه ها

تو رو قرآن رابطت و با شوهرت خوب کن.باهاش لج نکن.به شوهرت کمک کن.با مهربونی بذار خودش برگرده پیشت.حما ...

چجور کینه نگیرم اینهمه اذیتم کرد با بچمون هم بد اخلاقه دلم به چیش خوش بکنم محبت میکنم که هنوز نرفتم مهریه اجراوبزارم

چجور کینه نگیرم اینهمه اذیتم کرد با بچمون هم بد اخلاقه دلم به چیش خوش بکنم محبت میکنم که هنوز نرفتم ...

ببین مردا کله شق هستن.موقعی که بداخلاقی میکنه هیچی بهش نگو.خودش متوجه میشه کارش زشته.اصلا یه مدت ازش ایراد نگیر هر کار بدی که میکنه

میدونم سخته ولی اگه سکوت کنی این اتیشها بعد یه مدت خاموش میشه.

اون داره باهات لج میکنه.

خب درسته بعضی مردا مریضن ولی بعضی وقتا هم دلیل داره

خیانت به ذات هست هیچ دلیلی اتفاقا نداره خودتو گول نزن اتفاقا زنایی که مهدبون و همه چی تمومن بهشون بیشتر خیانت مبشه تا کسایی که مثل سگ پاچه میگیرن

برو اول شوهرت رو لت و پار کن

هردو  مقصرن ولی اصلی شوهرته چون اون بهد قول داده بود که پشتت باشه و بهت خیانت نکنه اونزنه هیچ قولی نداده بود

اول شوهرت بعد اون زنه

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند