2777
2789
عنوان

بچه ها من چمه

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 21 پست
عادیه

چقدر خوبه که شماهارو دارم این ساعت باهام حرف میزنید،اروم شدم تا حدودی ،میدونم که دچار وسواس فکری شدم

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشی زده زیر دلت 😂

چه جورم 😂 البته تو دوران pms هستم هر ماه اینجوری میشم 😂

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

چه جورم 😂 البته تو دوران pms هستم هر ماه اینجوری میشم 😂

شوخی کردم گلم همه اینجوری میشن خودم خییییلی طرفمو دوس داشتم اصلا براش می مردم ولی بازم تا نزدیک ی ماه همش از خودم می‌پرسیدم ینی من این آدمو دوس دارم ینی اشتباه نکردم بهش جواب بله دادم 

شوخی کردم گلم همه اینجوری میشن خودم خییییلی طرفمو دوس داشتم اصلا براش می مردم ولی بازم تا نزدیک ی ما ...

پس درست حدس زدم همه این وسواس فکری میاد سراغشون