2777
2789
عنوان

لگد زدن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 38 پست
استارتر چ جالب ماه و روز بارداریمون دقیقا یکیه😆😆😆

اره تازه خواستم بگم😃😃

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
جدی یعنی فرقی نمیکنه محکم باشه یا آروم فقط باید حس بشه

تعداد حرکات جنین ها مثل هم نیست، مگه ما آدم‌بزرگا یه جوریم؟ یکی فعاله یکی تنبلتره

شرایط جسمی و روحی مادر و داروهایی هم که میخوره تاثیر داره

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا سه چهار بار حرکت کافیه تو یه ساعت تازه بعضی وقتا خوابه ممکنه کمتر تکون بخوره تو ساعتای دیگه ...

من چون بچه اولمه زیاد تجربه ندارم تا چند ساعت لگد نمیزنه نگران میشم

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
جدی یعنی فرقی نمیکنه محکم باشه یا آروم فقط باید حس بشه

اره عزیزم. من هردفعه ک میرم دکتر نمیپرسه ک چندتا لگد زد یااینک ارومه یا محکم فقط میپرسه حس میکنی یا ن.یوقتایی کمه یوقتایی شدیره

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
سلام منم خیلی میترسیدم سر حرکتای بچم...دکترم گفت بعد صبحانه نهار شام وموقع خوابیدن 4 تا حرکت وبگیر د ...

یعنی بعد از هر وعده غذا 

اره عزیزم. من هردفعه ک میرم دکتر نمیپرسه ک چندتا لگد زد یااینک ارومه یا محکم فقط میپرسه حس میکنی یا ...

واسه من از مغرب یه چند بازی زده ولی چون محکم نبوده نگران شدم

دکتر من گفت تا ۲۸ هفته مهم نیس چند بار فقط حس کنی بسه واسه من یه روزایی خیلی بود یه روزایی کم

اره واسه منم اینجوریه

شدتش مهم نیس همین ک تکون بخوره کافیه.اگر دیدی حرکت نمیکته یه چیز،شیرین بخور رو پهلو بخواب تا بیدار ب ...

ممنون عزیزم

برای منم از یک ساعت پیش همینجور پشت هم داره تکون میخوره و محکم میزنه 😥😥😥😥 

اینوقت شب بچه باید خاب باشههههع😩😩😩

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  
من نوزده هفتم آخر شبها مدام تكون ميخوره اين خوبه يا بد؟ چه نشسته باشم چه خوابيده

زیاد تکون خوردن جنین که خوبه 

نشونه فضول بودنشه😍😍😍😄

برای منم از یک ساعت پیش همینجور پشت هم داره تکون میخوره و محکم میزنه 😥😥😥😥  اینوقت شب بچه ب ...

عزیزم😍داره بازی میکنه