2777
2789
عنوان

نترکونید میخوام یه ضرب المثل بی ادبی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 21 پست

۶تا دختر بودند

مادرش توپی پارچه میخرید براشون کج وکوله لباس میدونه

شد رن دوم یه رئیس بانک الان میگه چطور لباس معمولی می پوشید من خارش میگیرم

خوبه ننه اش هنوز مستاجره

باباش مرد شوهر این جمع اش کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۶تا دختر بودندمادرش توپی پارچه میخرید براشون کج وکوله لباس میدونهشد رن دوم یه رئیس بانک الان میگه چط ...

واقعا باید یک پیشینه نداری ومحرومیت داشته باشی تابتونی ازاین رفتارا ازخودت دربیاری چون اگرنباشه اون پیشینه اصلا نمیفهمی که موقعیتی که توش قرار داری قابل پزدادنه

ما هم داریم یه مورد البته حق داره ازخونه ای که از صبح تا شب با زن بابا سر کله میزد ویه بابای فوق العاده خسیس داشت 

یه شوهر گیرش اومد سر شناس پولدار زندگیه لاکچری  دو قدم راه و با ماشین رفت و آمد میکنه با سه تا بچه پشت سر هم دیگه حتی زورش می آید سلام و علیک کنه دو کلمه حرف می خواد بزنه انقدددد صداشو میکشه ادم خوابش میبره 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
ما هم داریم یه مورد البته حق داره ازخونه ای که از صبح تا شب با زن بابا سر کله میزد ویه بابای فوق الع ...

تو اغلب موارد تکبر داریم برمیخوریم به گذشته سخت ورنج آور.

طرف میخوادبگه من آدم سابق نیستم بدونید که من پولدارم 

تو اغلب موارد تکبر داریم برمیخوریم به گذشته سخت ورنج آور.طرف میخوادبگه من آدم سابق نیستم بدونید که م ...

دقیقا 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

مورد داریم که طرف میخواسته بره مدرسه باباش سوار الاغ میکردتش. بعد الان پسرش با پول زنش ی ماشین شاسی بلند خریده اونوقت میخواد بره جایی میگه من توی 207 اذیت میشم با اون یکی ماشین منو ببرید.

یا شنیده شده که تا همین 10 -015 سال پیش موهاشو با صابون میشسته الان میگه شامپوی ایرانی موهای منو بد حالت میکنه.

یا شنیده شده که موقعی که مدرسه میرفته مادرش زمستونا پشت دستشو با دنبه چرب میکرده حالا میگه من گوشت نمیخورم بوی چربی میده و البته بگذریم که الان کرم شب و روز و دور چشم و سرم جوانساز و بوتاکس و فیلر و فیشیالش و... روتینشه