2777
2789
عنوان

بنظرتون آدم خوشقلب و مهربون تو زندگیش خوشبخت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من هر چه میخورم از خوش قلبیم هست،ای چیزا رو باور نکن

من خیلی رو این موضوع تحقیق و مطالعه کردم چندین سال 

نتیجه این بود  

ادمای خوب چون وجدان و مسئولیت دارن ی فرکانس عذاب وجدان و ناکافی بودن ب جهان هستی میدن 

ادمای بد ولی اصلن ب چیزی فکر نمیکنن و خودشون لایق خوشبختی میدونن 

دنيا 

دنیا انرژی هست 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
دقیقا من ایطور اگ ی کلمه به طرفم با ناراحتی بگم تا یک هفته خواب ندارم از فکرش درنمیام

بآید فرکانس مون عوض کنیم 

شاید حیرت انگیز باشه 

اولین دوست و دشمن آدمی مغزش هست باید انرژی و کلامم مون رو مثبت کنیم ،خودمون لایق بهترین ها بدونیم 

یسری میگن تقدیر ولی دروغه 

خدا خودش گفته سرنوشت قومي را تغییر نمیدهیم مگر خودش بخواهد 

یکم سخته  ولی شدنیه

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بنظرت چکارکنیم

فکر منفی نکن 

ب گذشته ب کارایی ک کردی .تو اون زمان بهترین کارو انجام دادی. یه دفتر شکرگزاری داشته باش ،خودتو دوس داشته باش، فکر منفی اومد فوری یکار دیگ انجام بده

امیدوار باش ب باور قلبي برس ک تو خوبی لایق بهترین ها هستی 

حتی اگ الان فکرت هست بدشانسی ب زبون نیار، دو ماع فرکانس مثبت کن ظرری نداره ک 

اول خواسته خودت اولویت باشه بعد اطرافیانت

گفتی ب کسی حرف زدی یک هفته عذاب وجدان داشتی 

الان مهم ترین کارت عشق ورزیدن و محبت کردن ب خودت باشه فکر کنی میخای ب دوستت دلداری بدی چی میگی ؟ب خودت بگو ،خودتو سرزنش نکن ،ب خودت عشق بده 

تو مهم ترین آدم دنيای خودتی