2777
2789
عنوان

همسرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 26 پست
عقد کردین؟

اره ۱۰ماهه

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
اخه ما یه سال دوست بودیم با کلی درد یر و بدبختی به هم رسیدیم به هم قول داده بودیم همیشه کنار هم باشی ...

ماهی را هروقت از اب بگیری تازست الان دیگه کار درست را بکن 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا همش خونه پدر شوهرت بودي؟؟؟؟

مثلا رمانتیک بازی درمیاوردیم که همیشه باهمیم

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
یه مدت دور باشید و کمتر زنگ بزن و کمرنگ شو تا دلش تنگ بشه، میشه بپرسم همسرت چندسالشه؟

۲۴سالشه

راستی جدیدا خیلی رفیق باز شده یه وقتایی هم با دوستاش میره بیرون زمان و از دست میده و شبا دیر میاد خونه

نمیدونم چجوری این رفتارشو درست کنم که کمتر با دوستاش باشه

ولی اینم بگم هیچ وقت منو بخاطر دوستاش کنار نمیزاره خیلی روم حساسه خیلی واسش مهم هستم ولی منم دوس ندارم زیاد با رفیقاش باشه یجورایی از خونه فراریه انگار 😢😔

یه مدت دور باشید و کمتر زنگ بزن و کمرنگ شو تا دلش تنگ بشه، میشه بپرسم همسرت چندسالشه؟

اگه من بعد ۱۰ماه شروع کنم کمرنگ تر بشم و کمتر ز بزنمو این چیزا فک میکنید خوب بشه؟یا دیر شده؟

اگه من بعد ۱۰ماه شروع کنم کمرنگ تر بشم و کمتر ز بزنمو این چیزا فک میکنید خوب بشه؟یا دیر شده؟

نه عزیزم اصلا دیر نیست. قرار نیست ک سرد بشی.. ولی یه جوری خودتو مشغول کن ک بهش زنگ نزنی زیاد و کمتر دلت تنگ بشه، یکم ک ببینه داری خوش میگذرونی و نیستی، جای خالیتو حس میکنه دلتنگ میشه

ولی وقتی خودش پیگیرت شد و زنگ زد همیشه باهاش گرم برخورد کن

نه عزیزم اصلا دیر نیست. قرار نیست ک سرد بشی.. ولی یه جوری خودتو مشغول کن ک بهش زنگ نزنی زیاد و کمتر ...

مرسی از راهنماییتون❤️

راستی جدیدا خیلی رفیق باز شده یه وقتایی هم با دوستاش میره بیرون زمان و از دست میده و شبا دیر میاد خو ...

رک بگم خیلی گیر نده ک زده بشه، سنشو پرسیدم چون حدس زدم ک کم سن باشه.. اگ دوستاشو میشناسی و دختر مختر نمیارن، بزار باهاشون یه شبایی خوش باشه. تخلیه بشه 

رک بگم خیلی گیر نده ک زده بشه، سنشو پرسیدم چون حدس زدم ک کم سن باشه.. اگ دوستاشو میشناسی و دختر مختر ...

نه نمیارن خودشم اهل این چیزا نیست خیلی پایبنده

ولی خب منم دوست دارم بجای اینکه با رفیقاش یره بیرون و خستگیاشو بیاره خونه با منم زیاد بره بیرون وقتی پیشمه هی نگه خستم لاقل نمیریم بیرون تو خونه باهم بیشتر وقت بگذرونیم 

وگرنه بهش خیلی اعتماد دارم