2777
2789
عنوان

زیبایی یا هوش

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی در کل،هوش اتفاقا بدست میاد،اگه خودت بخوای،یکم از مغزت‌کار بکشی مغزت رشد میکنه منتها کی به فکر رشد مغزشه؟تاسف اوره/:

خب ولی کلا خودم هوشو انتخاب میکردم.ببین تجربه میگه‌زندگی خوب بین مردم نه به قیافس نه به هوشه.به روابط اجتماعیه فکر کنم‌نمیدونم دقیقا

مثلا من ادمای زیبا و باهوشی و حتی مهربونی که دیدم از همه هم تنهاتر بودن

این ظاهربینی مردم که همه چی به قیافس درسته ولی تو روابط با همجنسا و....نه

و‌‌ زیبایی قطعا خیلیم یدرد نمیخوره تازه شاید بدترم هست واسه ادمی که دلش توجه نمیخواد

اول فکر کنید حرفتون دل کسی رو نمیشکونه،با تحقیق بهش رسیدین،بعد بیان کنید، یا میتونید حرفتونو بزنید ولی بعدشم بگین مطمئن نیستم ازش،برای اثباتش مصر نباشید...ببینین اطلاعاتتون کامله بعد مسخره کنید که اینجوری خودتون از همه مسخره ترین ،آها و باشه و خیلی تاثیرگذار بود و فحش و توهین برای وقتایی که کسی کم میاره از مسخره ترین چیزاست برام،بچه هم ندارم اون تاپیکا و نظرات اولم از سال 99 مال دوران تقریبا جهالتمه ک خیلی اسکل بودم،دوتا کاربری دارم..و یه خواهش عاجزانه اگه اعتقاد داری یه دعایی برای ما بکن یه صلواتی بفرست مهربون..تو تاپیکایی که بنظرتون مفیدن تگم کنید،اتفاقااا با هر عقیده ای هزاربارم شده ریپلایم کنید،دوست دارم بحث کنم و با دیدگاهای مختلف اشنا شم ، اشتباهی ازم سر زد با تاکید دوباره یه ادم معمولیم ، هیچ ادعاییم ندارم شایدم حتی همه مشکل از خودمنه

الان شما که باهوشید میتونم بپرسم تحصیلاتتون چیه و شغلتون چیه؟هرچند عموم مردم فکر میکنن باهوشن و استع ...

نه عزیزم من است دادم جای معتبر به شدتتت تنبلم ولی همیشه معدل بیست و توی مسابقات کشوری رتبه میارم فعلا تجربیم تحصیل میکنم

زبیایی خیلی خفن نه معمولی

بازم انتخاب شخصی خودم هوش هست
باهوش ها معمولا در تاریخ نامدار میشن و تغیرات بزرگی توی دنیا ایجاد میکنن

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

خیلی برام عجیبهفکر میکردم انتخاب عموم هوش باشه

هوش درصورتیه خوبه که ازش استفاده کنن همه قرارنیست ازهوششون استفاده کنن 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
نه عزیزم من است دادم جای معتبر به شدتتت تنبلم ولی همیشه معدل بیست و توی مسابقات کشوری رتبه میارم فعل ...

جسارتا جای معتبرتون کجا بود؟
و توی چه مسابقه کشوری مقام کسب کردید؟
هرچند حس میکنم اغراق امیز صحبت میکنی گل . حتی اگر ای کیو مریم میرزاخانی رو داشته باشی بدون تلاش نمیتونی معدل 20 بشی . مگر اینکه از اسمون بهت وحی بشه

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

منطقیه

هوش که بیشتر به درد میخوره ...اخه زیبایی چه سودی میتونه داشته باشه؟

ظاهربینن 

بنظر من کلا هوش چیزی نیست که واقعا بخواد بین مردم خیلی متفاوت باشه

هوشی که ما میبینیم دقیقا بسته به استفاده ادما از مغزشونه

مغز مثل یه عضلست،خیلی عادلانستا هر چی بیشتر کار بکشی بیشتر کار میکنه

ادم خودش باید بخواد کنجکاو باشه تا باهوش شه

اول فکر کنید حرفتون دل کسی رو نمیشکونه،با تحقیق بهش رسیدین،بعد بیان کنید، یا میتونید حرفتونو بزنید ولی بعدشم بگین مطمئن نیستم ازش،برای اثباتش مصر نباشید...ببینین اطلاعاتتون کامله بعد مسخره کنید که اینجوری خودتون از همه مسخره ترین ،آها و باشه و خیلی تاثیرگذار بود و فحش و توهین برای وقتایی که کسی کم میاره از مسخره ترین چیزاست برام،بچه هم ندارم اون تاپیکا و نظرات اولم از سال 99 مال دوران تقریبا جهالتمه ک خیلی اسکل بودم،دوتا کاربری دارم..و یه خواهش عاجزانه اگه اعتقاد داری یه دعایی برای ما بکن یه صلواتی بفرست مهربون..تو تاپیکایی که بنظرتون مفیدن تگم کنید،اتفاقااا با هر عقیده ای هزاربارم شده ریپلایم کنید،دوست دارم بحث کنم و با دیدگاهای مختلف اشنا شم ، اشتباهی ازم سر زد با تاکید دوباره یه ادم معمولیم ، هیچ ادعاییم ندارم شایدم حتی همه مشکل از خودمنه

بنظر من کلا هوش چیزی نیست که واقعا بخواد بین مردم خیلی متفاوت باشههوشی که ما میبینیم دقیقا بسته به ا ...

میشه گفت بستگی به زحمت خود ادمم داره که چجور بتونه ازش استفاده کنه حالا یه اختراع انجام بده یا بهترین دستاورد علمی رو بیاره مثلا نابغه اینا بشی واکسن اختراع کنی و...

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
ولی در کل،هوش اتفاقا بدست میاد،اگه خودت بخوای،یکم از مغزت‌کار بکشی مغزت رشد میکنه منتها کی به فکر رش ...

چطور مغزمون رو رشد بدیم؟ اصلا گیریم بشه داد .. چقدر مگه میشه افزایش داد؟ شما نگاه کنی اکثر مثلا شطرنج باز های معروف دنیا از سن کم استعداد خودشون رو نشون دادن .
در جواب حرف های دیگتون ما درمورد برتری و وجهه های دیگه صحبت نکردیم
داریم میپرسیم انتخاب شخصی هر کسی چیه( که این جواب هم بر اساس زندگی شخصی و ارمان هاشون میدن)
که من حس میکنم انتخاب کسایی که دنبال تحصیلات و کار هستن هوش هست