2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ابروت عالیه دست نزنی بهش

اخه الان اصلاح نشدس..وقتی اصلاح میکنم هیچی ازش نمیمونه..اصلا  تراکم نداره

اهل ارایش هم نیستم ک همش مداد بکشم و اینا..دوس دارم بی ارایش قشنگ باشه خوو...ینی میکرو نرم؟؟

اخه الان اصلاح نشدس..وقتی اصلاح میکنم هیچی ازش نمیمونه..اصلا  تراکم نداره اهل ارایش هم نیستم ک ...

تو سنی نداری هنوز ...نهایت یه چند بار تیغ بکش پر بشه نه کل ابروت رو زیرش و بالای ابروت رو

اخه الان اصلاح نشدس..وقتی اصلاح میکنم هیچی ازش نمیمونه..اصلا  تراکم نداره اهل ارایش هم نیستم ک ...

الان ابرو های همین طوری مد شده ...یعنی دست نخورده نچرال...پیج تارا احمدی اکثر کاراش طبیعی دخترونه س

ب نظرت میکرو واسه سن کم خوبه؟من 18 سالمه ولی مدل ابروهامو کلا دوس ندارم..اینطوریه...مدل کمونی خیلییی ...

ابروهات خوبه که فقط یکم تقویتس کن بعد مدل دلخواهت برش دار .... ولی در کل آره چون طبیعیه برای سن پایینم خوبه  ولی باید بری پیش یکی که کارش خیلی عالی باشه  ... الانم ابرو.پهن مده ...به قول دوستمون پالاز موکت 😁

الان ابرو های همین طوری مد شده ...یعنی دست نخورده نچرال...پیج تارا احمدی اکثر کاراش طبیعی دخترونه س

منم اتفاقا دخترونه و پر میخوام..ولی مدل کمووونی و پر تراکم...من اگر یکم مرتب کنم هیچی نمیمونه...چار  تا لاخ  

ابروهات خوبه که فقط یکم تقویتس کن بعد مدل دلخواهت برش دار .... ولی در کل آره چون طبیعیه برای سن پایی ...

منم پهن دوس دارم ولی پر تراکم و مدل کمونی....الان خیلی بی حالته وقتی اصلاح میکنم...اصلا بی ارایش قشنگ نیس..اهل ارایش هم نیستم حالا از این ور  

جای خوبی رو نمیشناسی شما عزیزم؟

مرسی از راهنماییت  

منم پهن دوس دارم ولی پر تراکم و مدل کمونی....الان خیلی بی حالته وقتی اصلاح میکنم...اصلا بی ارایش قشن ...

خب اگر اینطوره چاره کارت همون میکرو هس😀اگه شیراز بودی میتونسم ی جا رو بهت معرفی کنم  

خب اگر اینطوره چاره کارت همون میکرو هس😀اگه شیراز بودی میتونسم ی جا رو بهت معرفی کنم  

نه مشهدم ولی اگر برم میکرو میرم ی جای معروف تو تهران..خیلی حساسم ک خراب نشه اخه

عه عزیزم شیرازی ای؟میشه بهت درخواست بدم؟  ی سوال کوشولو دارم

مادر من ابروهاش کلا کم پشت بود میخواست تاتو کنه بهش پیشنهاد دادم دکتر چعباوی زاده که متخصص پوست و مو رو معرفی کردم بهش گفتم  بره اول ببینه میشه کاریش کرد دوباره رشد کنه. دکتر تا دید گفت کاشت ابرو انجام بده خیلی خوب میشه. خدا خیر بده دکتره رو عالییی شده الان