2777
2789

اخه یه لباس نرمال نمیبینم تنش توکلیپا یا باحوله هست بازمیکنه لباس خواب وجوراب .... تنشه یا کلا لباس خواب خالی تنشه ؟اخه چرالباس خواب؟ انقدرخواننده هاخوشتبپ هستن خارجیااین چرااینطوره ؟

پ ن:من خودم عاشق چهره وصداواهنگاشم این هیت نیست فقط میخوام بدونم همین

حالا بهش میگم مطابق قوانین جمهوری اسلامی بپوشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بهش میگم مطابق قوانین جمهوری اسلامی بپوشه

حالا من هم نگفتم باحجابش مشکل دارم که اینطوری میگی  میگم بقیه لباسهای لختی خوشکل میپوشن امااین چرا لباس خواب میپوشه این برام عجیبه 

اونا خودشون نمیپوشن اینارو

کمپانی مجبورشون میکنه

یعنی خودشون نمیتونن لباس انتخاب کنن

و هدف کمپانی هم جذب مخاطبه

البته اونا که مسلمون نیستن پس براشون مهم نیست

(من خودم فن کیپاپم اشتباه نکنید) 

برای کسی بمان که بداند ماندن چیست

همینو کرده سبک خاص خودش یجوری که هرکی این مدل لباسارو دید مثلا یاد اون بیوفته

اها اخه برام عجیب بود همجایه حوله تنشه میکنه زیرش لباس خوابه نه لباس خواب معمولیم لباس خواب.....

حالا من هم نگفتم باحجابش مشکل دارم که اینطوری میگی میگم بقیه لباسهای لختی خوشکل میپوشن امااین چرا ل ...

شاید برا ی برند هست و مجبوره بپوشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
اونا خودشون نمیپوشن ایناروکمپانی مجبورشون میکنهیعنی خودشون نمیتونن لباس انتخاب کننو هدف کمپانی هم جذ ...

میدونم عزیزم منم ازلحاض حجاب و... نمیگم اخه منظورم اینکه چرالباس خواب؟مگه تیلورسویفت نیست اونم لباس مجلسی حالت مایومیپوشه ولی ببین چقدرخشکل وباکلاس اخه عجیبه برام 

همینو کرده سبک خاص خودش یجوری که هرکی این مدل لباسارو دید مثلا یاد اون بیوفته

نمیدونم والا بنظرم مسخره هست هرمکانی لباس مخصوص خودشوداره والا میخوادلختی هم بپوشه یچیزدرست بپوشه نه لباس خواب ی وجوراب ..... باحوله😄

میدونم عزیزم منم ازلحاض حجاب و... نمیگم اخه منظورم اینکه چرالباس خواب؟مگه تیلورسویفت نیست اونم لباس ...

اینو نمیدونم دیگه... 

فکر کنم کلا سبک استایلشون لباس خواب حالته

برای کسی بمان که بداند ماندن چیست

واحد پایان نامه رو دو ترم گرفتم تا تونستم بنویسم، پوستم کنده شد برای هر بند پایان نامه کلی باید وقت بزار و کتاب بخونی و تحقیق کنی و تجزیه تحلیل کنی و مطلب جمع کنی و هر قسمتی گیر کردی با استاد روی پایان نامه مشورت کنی و راه حل پیدا کنی  . پایان نامه من نزدیک ۲۰ تا رفرنس داشت حدود ۱۸۰ صفحه شد نزدیک یک سال مداوم روش وقت گذاشتم

اصلا این نیست که از یه جا بری بنویسی و برای استادها از روش بخونی برای استادها چکیده پایان نامه رو توضیح می دی

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.