سلام مهربونا 😘
من قبلا هم تاپیک دونات داشتم ولی چون جزو اولین کارام بود بلد نبودم و عکس هاش خیلی پس و پیش اومد و به دلم نچسبید و دوباره امروز درست کردم تا بهتر ببینید.
خمیر مایه : یک قاشق سوپخوری
شکر : شش قاشق سوپخوری سر پر
اب ولرم : نصف فنجان
شیر گرم: نصف فنجان
وانیل کمی
تخم مرغ : دو عدد
کره : 75 گرم

.
اول اب گرم و با خمیر مایه مخلوط کنید زمان بدید تا پف کنه حدودا ده دقیقه

.
حالا شکر و تخم مرغ و با همزن پنج دقیقه بزنید

.
بعد شیر و کره و کمی گرم کنید تا کره اب بشه

.
حالا تخم مرغ زده شده رو به خمیر مایه اضافه و هم بزنید
بعد کمی ارد به مخلوط شیر و کره اضافه کنید حدود چهار پنج قاشق بعد به مایه اصلی اضافه و هم بزنید و بعد همه ی ارد رو روش بریزید و هم بزنید
نکته
ارد و حتما الک کنید
شیر و اب حتما گرم باشه
محیط خمیر و همزن حتما تمیز باشه

.
حالا خمیر مون رو ده دقیقه با سر خمیر گیر همزن بزنید ( دقت کنیدشاید ارد بیشتری لازم داشتید تا جایی که به دست نچسبد.)
تا کشدار بشه و از ظرف جدا بشه یا اینکه صد بار محکم به سطح اپن بکوبید
بعد بزارید توی ظرف به مدت سه ساعت در جای گرم .یا هشت ساعت در یخچال البته اگه تو یخچال میزارید قبل از سرخ کردن یک ساعت بیرون باشه تا هم دما بشه ِِ

.
وقتی حجم خمیر دو الی سه برابر شد سطح کار و ارد پاشی کنید خمیر و پهن کنید نازک نباشه بعد با لیوان یا کاتر دونات قالب بزنید
نیم ساعت دیگه استراحت بدید و بعد در روغن زیاد با حرارت کم اروم اروم سرخ کنید تا مغز پخت بشه بعد توی دستمال بزارید تا روغن اضافی گرفته بشه و تزیین کنید.
دونات های من از نظر ضخامت, قطور بود ولی کاملا مغز پخت شد.
نوش جون

.

.

.

.

.

.