2777
2789
عنوان

دونات تپلی ماریا + عکس

81915 بازدید | 990 پست

سلام مهربونا 😘

من قبلا هم تاپیک دونات داشتم ولی چون جزو اولین کارام بود بلد نبودم و عکس هاش خیلی پس و پیش اومد و به دلم نچسبید و دوباره امروز درست کردم تا بهتر ببینید.

خمیر مایه : یک قاشق سوپخوری 

شکر : شش قاشق سوپخوری سر پر 

اب ولرم : نصف فنجان

شیر گرم:  نصف فنجان

وانیل کمی 

تخم مرغ : دو عدد

کره : 75 گرم

.

اول اب گرم و با خمیر مایه مخلوط کنید زمان بدید تا پف کنه حدودا ده دقیقه 

.

حالا شکر و تخم مرغ و با همزن پنج دقیقه بزنید 

.

بعد شیر و کره و کمی گرم کنید تا کره اب بشه

.

حالا تخم مرغ زده شده رو به خمیر مایه اضافه و هم بزنید 

بعد کمی ارد به مخلوط شیر و کره اضافه کنید حدود چهار پنج قاشق بعد به مایه اصلی اضافه و هم بزنید و بعد همه ی ارد رو روش بریزید و هم بزنید

نکته 

ارد و حتما الک کنید

شیر و اب حتما گرم باشه

محیط خمیر و همزن حتما تمیز باشه

.

حالا خمیر مون رو ده دقیقه با سر خمیر گیر همزن بزنید ( دقت کنیدشاید ارد بیشتری لازم داشتید تا جایی که به دست نچسبد.)

تا کشدار بشه و از ظرف جدا بشه یا اینکه صد بار محکم به سطح اپن بکوبید

بعد بزارید توی ظرف به مدت سه ساعت در جای گرم .یا هشت ساعت در یخچال البته اگه تو یخچال میزارید قبل از سرخ کردن یک ساعت بیرون باشه تا هم دما بشه ِِ

.

وقتی حجم خمیر دو الی سه برابر شد سطح کار و ارد پاشی کنید خمیر و پهن کنید نازک نباشه بعد با لیوان یا کاتر دونات قالب بزنید 

نیم ساعت دیگه استراحت بدید و بعد در روغن زیاد با حرارت کم اروم اروم سرخ کنید تا مغز پخت بشه بعد توی دستمال بزارید تا روغن اضافی گرفته بشه و تزیین کنید.

دونات های من از نظر ضخامت,  قطور بود ولی کاملا مغز پخت شد.

نوش جون

.

.

.

.

.

.

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالیه 😍😍😍😍😍

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢

بوس داری ماریا جونم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔