2777
2789

سلام عزیزان معایب ومزایایی مدرسه غیرانتفاعی ودولتی درکرمان رو بگین خواهشا اونا که بچه شون واقعا فرستادن غیرانتفاعی بگن واینکه اگه بخام دانش آموز رو ازمدرسه ی دولتی ببرم مدرسه غیرانتفاعی قبول میکنن سطح درسش هم متوسط باشه 

غیر دولتی برا دبیرستان فکر میکنم دبیرای بهتری داشته باشه 

چون تاثیر معدل هم هست مهمه 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

سودش تو این

بچه توی فضایی با جمعیت کمتره

و کنترل ناظم روی بچه ها بیشتره

و خب معلم وقت بیشتری میذاره برای بچه

حالا کرمان باشی مشهد باشی فرق نداره

همینه

اگر فرق زیادی میبینی بین دولتی و غیرانتفاعی شهرت

و پولش رو هم داری تحت فشار قرار نمیگیری

ثبت نامش کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر اگر شرایط مالیش و داری ثبت نام کن نداری هم دولتی 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

من معلم هستم و به نظر من برای ابتدایی مدرسه دولتی خوبه ولی باید نظارت دقیقی داشته باشن که خدایی نکرده برای بچه ها مشکلات .. پیش نیاد چون تازگی ها تو مدارس پسرونه خیلی زیاد شده اگر به درس اهمیت میدی در کنار مدرسه دولتی کلاس های بیرون مثل موسسه واله و مبتکران یا اندیشمندان بچه رو ثبت نام کن برای راهنمایی و دبیرستان باید بیشتر به فکر مدرسه غیرانتفاعی یا مدرسه سطح بالا باشید 

تنها عیب مدارس دولتی این هست که یک تعداد بچه ها خیلی زیاده و دو از هر نوع آدمی هست 

اول بگو چه مقطعی یه. برو از اموزش وپرورش سوال کن اسم مدارس غیر انتفاعی خوب بپرس  ببرش ظاهرا هزینه ش برات مهم نیست  حقیقتا من خودم بچه هام خیلی از غیر انتفاعی ضربه خوردن چون همه معلمایی که دانشگاه ازاد درس خوندن وهیچ ازمون استخدامی هم قبول نمیشن میان مدارس غیر انتفاعی تدریس میکنن از این که بیسوادن و روش تدریس نوین رو نمیدونن شکی نیس میخان با تکلیف زیاد جبران کنن انگار مغزشون دهه شصت جا گذاشتن این همه هزینه میکنی ولی بدرد نخوره اگه مدرسه خوب باشه هستن معلمایی با تجربه 

نام مستعار حذف شود

میخام صرفه جویی کنم از خورد وخوراکمون بزن قسطی ثبت نام کنم براسال آینده

چند سالشه 

نه بچه ات ضعیف بشه تا بره مدرسه غیر دولتی؟

اول بگو چه مقطعی یه. برو از اموزش وپرورش سوال کن اسم مدارس غیر انتفاعی خوب بپرس ببرش ظاهرا هزینه ش ...

هزینه ش مهم هست ولی میگم ارزش فداکاری داره برای بچه ها ازخیلی چیزا بگزریم پول مدرسه غیرانتفاعی رو بدیم دخترم ششم هست مدرسه دولتی پسرکوچکم پیش دبستانی غیردولتی

بچهدهای من ابتدایی رو دولتی درس خوندندبغیراز دختر کوچکه اول غیر انتفاعی خیلی بد بود درش اوردم گذاشتم دولتی. ولی کلاس پنجم و ششم براشون هزینه میکنم برای مدارس تیزهوشان  الان هم توی فرزانگان درس میخونن

نام مستعار حذف شود

هزینه ش مهم هست ولی میگم ارزش فداکاری داره برای بچه ها ازخیلی چیزا بگزریم پول مدرسه غیرانتفاعی رو بد ...

الان که نصف سال گذشته بزار همون دولتی بمونه  نمرات کلاس پنجم و نیمه اول ششم باید خیلی خوب باشه که اماده ش کنی برای مدارس تیزهوشان نمیدونم بیرون کلاس میفرستی یا نه

نام مستعار حذف شود

[QUOTE=402191546]هزینه ش مهم هست ولی میگم ارزش فداکاری داره برای بچه ها ازخیلی چیزا بگزریم پول مدرسه غیرانتفاعی رو بد ...[/ هر چه کاشت کنی همون و برداشت کنی باید یه مادر اگاه  باشی بدونی چطوری پایه درسیشو قوی بیاری توی مدرسه دولتی هم میشه  ولی مقطع پنجم و ششم باید برات مهم باشه ای دو تا سال توی اینده بچه خیلی تاثیر گذاره  اونو اماده کنی برای مدارس خاص اینده ش تضمین بشه

نام مستعار حذف شود