2777
2789

یه اتفاق های خیلی بدی افتاد 

نمیتونم واضح توضیح بدم خیلی طولانیه 

پسر مدیر شرکت عاشق من شد منم همینطور 

با هم دوست شدیم وارد رابطه شدیم 

بعد اون رفت با دوست دختر سابقش ازدواج کرد 

بعد از ازدواجش شدیم دشمن خونی هم 

یه مدت گذشت اون دوباره اومد سمتم منم برای اینکه ازش انتقام بگیرم قبولش کردم 

میخواستم مدرک جمع کنم آبروشو ببرم ولی نتونستم 

خیلی داستان‌های دارکی این وسط اتفاق افتاد که همه اش سر من خراب شد 

و من مهره سوخته شدم خیلی تحقیر شدم له شدم 

بعد تصمیم گرفتم از راه دیگه ای انتقام بگیرم 

از راه مالی .‌‌...

پروژه هایی که بهم میدادن سهم شرکت رو بجای ۴ درصد ۲ درصد میزدم و ۲ درصد دیگه رو خودم برمیداشتم و هر بار مچ منو میگرفت و کلی تحقیرم میکرد 

دیگه از انتقام دست کشیدم 

نشستم سر جام 

ولی هر بار به بهانه ای منو تحقیر میکنه 

حتی یکبار بهم گفت اگه نیاز جنسی داشتی من تامین میکنم  چون میدونم چقدر تنهایی و دلم برات می‌سوزه 

اگه برم شرکت دیگه یک چهارم اینجا حقوق میگیرم برای همین نرفتم مثلا اینجا ۶۰ حقوق میگیرم شرکت‌های دیگه رفتم مصاحبه میگن ۲۰ بیشتر نمیدیم حتی با گذشت زمان ....

ولی حس میکنم دیگه آبرویی برام نمونده 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

الکی الکی خودتو تحقیر کردی رررفت 

وااای مثل کره ابت کرده 

من اگرجات بودم همین الان فرارمیکردم 

چون هم ازت کام میگیره هم مدرک برعلیه ات داره 

حسابی براش شدی چاه نفت 

ازت کام مفتی میگیره 

زود فرار کن از دستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حست درستهدیگه آبرویی نموندهچرا انقدر خودت تحقیر کردی

اولش عاشق شدم که همین باعث شد خودمو به لجن بکشم

بعدش بدتر شد 

انتقام 

حقارت 

همه چیزی تجربه کردم 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

الکی الکی خودتو تحقیر کردی رررفت وااای مثل کره ابت کرده من اگرجات بودم همین الان فرارمیکردم چون هم ا ...

حقوقم چی ؟

قیدشو بزنم ؟

سخته برام

میشی ابزار کارش انگاری خودتم بدت نمیاد وایسی

اگه تحمل کردم فقط بخاطر حقوقم 

۶۰ میلیون میگیرم 

جاهای دیگه برم ۲۰

بی عقل تر از تو هنوز ندیدم خب یهویی برو دراتاق خوابش التماسشو کن شاید دلش برات سوخت اخه اینم شد راه ...

شما راهی سراغ داری 

اگه تحمل کردم فقط بخاطر حقوقم ۶۰ میلیون میگیرم جاهای دیگه برم ۲۰

تو رگه های احساسی توت زیاده و ادم ساده هم هستی 

مواظب باش کار دستت ندند ازت زیاد سواستفاده میکنند 

به احتمال زیاد زیباهم هستی برات درد سر میشه 

از من به تو نصیحت