2777
2789
عنوان

دختر مجردا

171 بازدید | 24 پست

بنظرتون زشته که قرار سومممونه و فقط پارک میریم و تاحالا کافه ترفتیم. یعنی اون پیشنهاد داده ولی من نگفتم ارهه بریم گفتم بریم پارک. پارک های خفن رفتیم بالاشهر ولی کافه رستوران ن بنظرتون باز پیشنهاد میده و بعدا قبول کنمو اینکه میگن چرا رفتی پارک باید بری کافع قرار اول خب من چکار کنم کم توقعم؟؟ چجوری روم بشه کادو و یا گل بخام یا کافه؟ شما چیییی چجوری اینن چیا میخرهه سنتوون

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برید نه که پارک زشت باشه ولی اون جای خودش داره

شما هر دفعه میری؟ 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

حتما برید نه که پارک زشت باشه ولی اون جای خودش داره

چجوری روم بشه بگم؟ 

کیف دنیارو میبره دوست پسرت

پس چرا ازش توقع خرج ندارم 

هرکی بود میگفت کلی باید خرجم کنه با سنش و بالاشهریه.. ولی من پارک رفتم باهاش 

پسره یکم کم داره

خیلی ببخشید که اینجوری میگم

ولی تو بیشتر کم داری که رفتی با یکی که همسن باباته اوکی شدی

خودشم دیت اول تو پارک 😐

و بخشی از وجودِ من ،تا همیشه بابت نداشتنِ تو، غمگین می‌ماند..