2777
2789
چون زایمانم نزدیکه خیلی میترسم شباهم کابوس میبینم دارم از درد میمیرم

نه عزیزم اصلا هم ترس نداره اتفاقا خیییلی حس خوبیه به نظرم حرفای اطرافیات بهتو ترسونده به این فکر کن که قرار چند وقت دیگه نی نی کوچولو تو بغل کنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم اصلا هم ترس نداره اتفاقا خیییلی حس خوبیه به نظرم حرفای اطرافیات بهتو ترسونده به این فکر کن ...

همه آرزوم این بود سزارین بشم

ولی دکتر میگه فقط طبیعی

اصلا آروم نمیشه دلم آرزوی مرگ میکنم

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

همه آرزوم این بود سزارین بشمولی دکتر میگه فقط طبیعیاصلا آروم نمیشه دلم آرزوی مرگ میکنم

چرا اینقدر فاز منفی گرفتی منم طبیعی زایمان داشتم خیلی درد داره ولی مهم اینکه بعد زایمان به راحتی میتونی کاراتو بکنی از جات بلند شی ولی سزارین خیلی عوارض داره اون یه روز درد و تحمل کنی خیلی به نفعته تا بخوای سزارین بشی 

چرا اینقدر فاز منفی گرفتی منم طبیعی زایمان داشتم خیلی درد داره ولی مهم اینکه بعد زایمان به راحتی میت ...

با بی حسی زایمان کردی؟ 

نمیدونم اصلا حال روحی خوبی ندارم😞

با بی حسی زایمان کردی؟ نمیدونم اصلا حال روحی خوبی ندارم😞

نه طبیعی بی حسی نداره سزارین داره با اینکه چند ساعت درد کشیدم ولی به سزارین ترجیح میدم برای سزارین کمرمو سر کردن دیگه کمر دردام شروع شد ولی تو طبیعی هیچ مشکلی نداشتم 

نه طبیعی بی حسی نداره سزارین داره با اینکه چند ساعت درد کشیدم ولی به سزارین ترجیح میدم برای سزارین ک ...

واسه طبیعی هم دهانه رحم بازشه بی حسی میزنن الان

واسه طبیعی هم دهانه رحم بازشه بی حسی میزنن الان

برای من چند سال پیش بود نزدن خب دیگه بی حسی هم بزنن که دیگه زیاد درد نداری 

دردش تقریبا یه چی شبیه درد پریوده ولی چند برابرش 

برای من چند سال پیش بود نزدن خب دیگه بی حسی هم بزنن که دیگه زیاد درد نداری دردش تقریبا یه چی شبیه در ...

مامانمم همین و میگه

خاک تو سرم انقدر ترسو ام

هیچی والااا خونشونه فقط خوابه الان و از فکر اینکه نمیشه تااخر باهم باشیم خوابم نمیبره😂

خب زنگ بزن بیدارش کن چرا تو باید از فکر اون عتیقه خوابت نبره و اون به راحتی بخوابه😂

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز